Παίχτης του Americal Idol βρέθηκε νεκρός

04.08.2014
Ο Μάικλ Τζονς έφυγε από τη ζωή.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του American Idol κι ένας από τους πιο αγαπητούς παίχτες, Μάικλ Τζονς(Michael Johns), έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 35 του χρόνια σοκάροντας το κοινό του και τους αγαπημένους του.

Ο Αυστραλός τραγουδιστής που είχε συμμετάσχει στο American Idol το 2008 ενθουσιάζοντας τους κριτές βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του και σύμφωνα με τον Holywood Reporter η αιτία του θανάτου ήταν κάποια φλεβική θρόμβωση στον αστράγαλο του.

«Ο Μάικλ Τζονς ήταν ένα απίστευτο ταλέντο και είμαι συντετριμμένοι από την τραγική είδηση του θανάτου του. Ήταν μέλος της οικογένειας του American Idol και θα μας λείψει πολύ. Οι προσευχές μας πάνε στην οικογένεια και τους φίλους του αυτές τις δύσκολες ώρες.» έγραψαν στην επίσημη σελίδα του σόου στο facebook.

Ο Τζονς ήρθε στην Αμερική με υποτροφία από το τέννις αλλά σύντομα άλλαξε καριέρα και αφοσιώθηκε στη μουσική. Πριν πάει στο American Idol είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Maverick αλλά η δισκογραφική εταιρία έκλεισε και το άλμπουμ του δε βγήκε ποτέ. Μετά το σόου κυκλοφόρησε το “Hold Back my heart” και το EP “Love and Sex” και απέκτησε το δικό του κοινό.

«Μόλις άκουσα τα δυσάρεστα νέα ότι ο Μάικλ Τζονς πέθανε. Ένας πραγματικά σπουδαίος άνθρωπος. RIP Μάικλ» τουίταρε ο Σάιμον Κάουελ (Simon Coewl) μόλις ανακοινώθηκε η είδηση.