Ηδονικά πορτρέτα ερωτικής υποτέλειας

04.08.2014
Πρόκειται για ζωγραφική τόσο αληθινή που μοιάζει πολύ με φωτογραφία. Ο 34χρονος ταλαντούχος ζωγράφος Άαρον Νάγκελ (Aaron Nagel) ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες και έχει γεννηθεί στο Σαν Φρανσίσκο. Τα γυνικεία πορτρέτα του είναι πραγματικά εκπληκτικά, καθώς ο θεατής αισθάνεται ότι μπορεί να αγγίξει τις γυναίκες πρωταγωνίστριες! Η επόμενη έκθεσή του με τίτλο «Three Figures» αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην maxwell Alexander Gallery στο LA. Η πιο επιτυχημένη σόλο έκθεση του Άαρον με τίτλο «Fathoms» έγινε στη νεοϋορκέζικη γκαλερί Lyons Wier Gallery. Τα ερωτικά έργα του Nagel στο http://aaronnagel.com/ Χ.Τ.

Πρόκειται για ζωγραφική τόσο αληθινή που μοιάζει πολύ με φωτογραφία. Ο 34χρονος ταλαντούχος ζωγράφος Άαρον Νάγκελ (Aaron Nagel) ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες και έχει γεννηθεί στο Σαν Φρανσίσκο. Τα γυνικεία πορτρέτα του είναι πραγματικά εκπληκτικά, καθώς ο θεατής αισθάνεται ότι μπορεί να αγγίξει τις γυναίκες πρωταγωνίστριες!
Η επόμενη έκθεσή του με τίτλο «Three Figures» αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην maxwell Alexander Gallery στο LA. Η πιο επιτυχημένη σόλο έκθεση του Άαρον με τίτλο «Fathoms» έγινε στη νεοϋορκέζικη γκαλερί Lyons Wier Gallery.
Τα ερωτικά έργα του Nagel στο http://aaronnagel.com/

Χ.Τ.