Η Ριάνα θέλει να πάρει ποδοσφαιρική ομάδα!

08.08.2014
H 26χρονη τραγουδίστρια τώρα και παράγοντας ποδοσφαίρου.

Απ’ ότι φαίνεται το πρόσφατο ταξίδι της στη Βραζιλία για τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και κράσαρε το Instagram, την επηρέασε λίγο παραπάνω και τώρα η Ριάνα (Rihanna) έχει μεγάλα σχέδια για να σκοράρει στα γρασίδια.

Αφού κυκλοφόρησε και το καινούριο της αντρικό άρωμα «Rogue”, η 26χρονη τραγουδίστρια δήλωσε πως έχει αποφασίσει να φτιάξει ακαδημία ποδοσφαίρου στα Μπαρμπέιντος όπου είναι και ο τόπος καταγωγής της και μετά να επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και στην Αγγλία.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι η επιθυμία της να εμπλακεί με τον ποδοσφαιρικό κόσμο σε επίπεδο δουλειά, δε θα κρατούσε για πολύ. Αλλά συνειδητοποιήσαμε πως το σκέφτεται σοβαρά. Συζητάει να φτιάξει πρώρα μια ακαδημία ποδοσφαίρου στα Μπαρμπέιντος και μετά το μεγάλο της όνειρο είναι να αγοράσει μία αγγλική ομάδα. Η Αγγλία είναι δεύτερο σπίτι της αλλά υπονόησε επίσης ότι μπορεί να κάνει κάτι και μία ομάδα του LA. » αποκάλυψε στη Daily Star μια ανώνυμη πηγή από το κοντινό της περιβάλλον. Ποιος την πιάνει τη Riri.