Τι πρέπει να κάνεις για να βγεις ρανεβού με τη Μάιλι!

12.08.2014
Η 21χρονη ποπ σταρ έχει ολοκληρη λίστα με απαιτήσεις και πίστες που πρέπει να περάσουν όσοι θέλουν να βγουν μαζί της.

Aν νόμιζες πως είναι εύκολο να βγεις ραντεβού με τη Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus), τότε μάλλον θα ήταν καλύτερα να δεις τις παρακάτω γραμμές. Η 21χρονη ποπ σταρ είναι κάτι παραπάνω από απαιτητική με τους άντρες που θέλουν να είναι δίπλα της και τους υποβάλει σε μία αγχωτική διαδικασία σα να περνούν από συνέντευξη για δουλειά.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις κάποια ανώνυμης πηγής στο βρετανικό περιοδικό Heat , οι υποψήφιοι μνηστήρες πρέπει να υπογράψουν κάποιο συμφωνητικό και να γίνει ένα τσεκάρισμα στο backround τους και τον χαρακτήρα τους πριν προχωρήσουν στο πρώτο ραντεβού. Αλλά δε σταματάμε εδώ.

«Μετά πρέπει να μιλήσουν με κάποιον από τους βοηθούς της που έχει αναλάβει τα διαδικαστικά πριν το πρώτο ραντεβού. Τους λένε να μη φέρνουν δώρα-ειδικά λουλούδια-, τι χρώμα ρούχα θα φορέσουν ώστε να ταιριάζουν με τα δικά της και ποια θέματα δεν πρέπει να θίξουν. Τους δίνουν ακόμα και λίστες με θέματα για τα οποία θα ήταν καλό να μιλήσουν» ανέφερε η πηγή (και ακούγονται κάτι γέλια στο βάθος).

Τέλος, το κυριότερο είναι να έχουν την όψη μοντέλου και να έχουν γυμνασμένους κοιλιακούς και όπως προσθέτει ο κύριος ή η κυρία που τα λέει όλα αυτά, οι περισσότεροι απορρίπτονται και σπάνια γυρνούν για μια δεύτερη ευκαιρία.