Η ποδολαγνεία είναι... για όλους

22.08.2014
Μόνο πόδια ... Ο φωτογράφος του Treats! Ντέιβιντ Μπελεμέρ (David Bellemere) μετακομίζει για λίγο με το ταλέντο του στην Ουκρανία και φωτογραφίζει μόνο πόδια. Αυτά τα πόδια είναι των μοντέλων της ουκρανικής Vogue, οπότε εδώ κάθε ποδολάγνος που σέβεται τον εαυτό του κάνει ... πάρτι! Το σέξι πικτόριαλ έχει τον τίτλο Κάτω από τη Ζώνη (Below the Belt) και είναι εκπληκτικό πόσο εκφραστική μπορεί να είναι μια φωτογραφία με ... γυναικεία ποδαράκια! Ο Μπελεμέρ σπούδασε στην Καλών Τεχνών στο Παρίσι και οι ερωτικές εικόνες του κοσμούν περιοδικά, όπως το ιταλικό Marie Claire, το γαλλικό Playboy, το Flaunt και τη βρετανική Vogue, ενώ προωθεί και προσωπικές του καμπάνιες, φωτογραφίζοντας μοντέλα με συγκεκριμένες θεματικές ενότητες. Συγκεντρώσαμε τις γυμνές θεές του Μπελεμέρ ΕΔΏ... Χ.Τ.

Μόνο πόδια ... Ο φωτογράφος του Treats! Ντέιβιντ Μπελεμέρ (David Bellemere) μετακομίζει για λίγο με το ταλέντο του στην Ουκρανία και φωτογραφίζει μόνο πόδια. Αυτά τα πόδια είναι των μοντέλων της ουκρανικής Vogue, οπότε εδώ κάθε ποδολάγνος που σέβεται τον εαυτό του κάνει ... πάρτι! Το σέξι πικτόριαλ έχει τον τίτλο Κάτω από τη Ζώνη (Below the Belt) και είναι εκπληκτικό πόσο εκφραστική μπορεί να είναι μια φωτογραφία με ... γυναικεία ποδαράκια!

Ο Μπελεμέρ δεν είναι... τυχαίος. Σπούδασε στην Καλών Τεχνών στο Παρίσι και οι ερωτικές εικόνες του κοσμούν περιοδικά, όπως το ιταλικό Marie Claire, το γαλλικό Playboy, το Flaunt και τη βρετανική Vogue, ενώ προωθεί και προσωπικές του καμπάνιες, φωτογραφίζοντας μοντέλα με συγκεκριμένες θεματικές ενότητες.

Συγκεντρώσαμε τις γυμνές θεές του Μπελεμέρ ΕΔΏ...

Χ.Τ.