Σαδομαζό ζευγάρια με διπλή ζωή

25.08.2014
Είναι οι καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Αυτοί που θα συναντήσεις στο σούπερ μάρκετ, στο θέατρο και στο μετρό! Τα πράγματα όμως δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται... Ο Φόρεστ ΜακΜιούλιν (Forest McMullin) έχει περάσει ένα μεγάλο μέρος της καριέρας του φωτογραφίζοντας ... ιδιαίτερες κατηγορίες του αμερικανικού πληθυσμού. Σε αυτό το πρότζεκτ υπό τον τίτλο «Μέρα & Νύχτα», ο φωτογράφος από την Ατλάντα απαθανατίζει ζευγάρια που ζουν διπλές ζωές. Την ημέρα, είναι ευυπόληπτοι πολίτες, τρυφερές μητέρες, εργαζόμενοι, επιχειρηματίες με "κανονικές" ζωές και ανυποψίαστους φίλους. Το βράδυ όμως τα ζευγάρια είναι θιασώτες του BDSM (από τα αρχικά των λέξεων: Bondage, Discipline, Sadism, Masochism). Αλλάζουν ερωτικούς συντρόφους με άλλα ζευγάρια, δέρνουν και πατάνε τον σύντροφό τους σε φαντασιακά παιχνίδια ρόλων και εξουσίας, "χτυπάνε" σεξουαλικά τατουάζ και κλείνονται σε μπουντρούμια χάριν της υπέρτατης διαστροφικής απόλαυσης. Σοκαρισμένος από το πόσο φυσιολογικά μοιάζουν αυτά τα ζευγάρια αποφάσισε να τoυς αφιερώσει ένα φωτογραφικό λεύκωμα. Ο ΜακΜούλιν επικοινώνησε με τους ειδικούς χώρους που φιλοξενούν BDSM γούστα και παιχνίδια, και πολλά ζευγάρια συμφώνησαν να συμμετέχουν δείχνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο. Περισσότερα στο www.mcmullinphoto.com Χ.Τ.

Είναι οι καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Αυτοί που θα συναντήσεις στο σούπερ μάρκετ, στο θέατρο και στο μετρό! Τα πράγματα όμως δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται... Ο Φόρεστ ΜακΜιούλιν (Forest McMullin) έχει περάσει ένα μεγάλο μέρος της καριέρας του φωτογραφίζοντας ... ιδιαίτερες κατηγορίες του αμερικανικού πληθυσμού. Σε αυτό το πρότζεκτ υπό τον τίτλο «Μέρα & Νύχτα», ο φωτογράφος από την Ατλάντα απαθανατίζει ζευγάρια που ζουν διπλές ζωές.

Την ημέρα, είναι ευυπόληπτοι πολίτες, τρυφερές μητέρες, εργαζόμενοι, επιχειρηματίες με "κανονικές" ζωές και ανυποψίαστους φίλους. Το βράδυ όμως τα ζευγάρια είναι θιασώτες του BDSM (από τα αρχικά των λέξεων Bondage, Discipline, Sadism, Masochism). Αλλάζουν ερωτικούς συντρόφους με άλλα ζευγάρια, δέρνουν και πατάνε τον σύντροφό τους σε φαντασιακά παιχνίδια ρόλων και εξουσίας, "χτυπάνε" σεξουαλικά τατουάζ και κλείνονται σε μπουντρούμια χάριν της υπέρτατης διαστροφικής απόλαυσης.

Σοκαρισμένος από το πόσο φυσιολογικά μοιάζουν αυτά τα ζευγάρια αποφάσισε να τoυς αφιερώσει ένα φωτογραφικό λεύκωμα. Ο ΜακΜούλιν επικοινώνησε με τους ειδικούς χώρους που φιλοξενούν BDSM γούστα και παιχνίδια, και πολλά ζευγάρια συμφώνησαν να συμμετέχουν δείχνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο.

Περισσότερα στο www.mcmullinphoto.com

Χ.Τ.