Δοκιμάζει τις "βούρτσες" του στο bondage

26.08.2014
Σκηνοθέτης, γραφίστας και φωτογράφος. Πολλές, αλλά συναφείς οι ιδιότητες του Ντάμιεν Ελρόι Βινό (Damien Elroy Vignaux) που συνηγορούν για το ντελικάτο αυτό bondage αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας. O ίδιος δηλώνει πως προσπαθεί να ξεφεύγει από τις συνηθισμένες τεχνικές και έτσι περνάει ώρες επί ωρών δοκιμάζοντας τις «βούρτσες» του Photoshop. Αυτό έκανε και στο αιθέριο μοντέλο του, την Aλεξ Μρου (Alex Mru). Την έδεσε, την έντυσε με ανάλαφρα ρούχα και μετά την «περιέλαβε» στο Photoshop απογειώνοντας το αισθητικό του αποτέλεσμα. Γ.Ο

Σκηνοθέτης, γραφίστας και φωτογράφος. Πολλές, αλλά συναφείς οι ιδιότητες του Ντάμιεν Ελρόι Βινό (Damien Elroy Vignaux) που συνηγορούν για το ντελικάτο αυτό bondage αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας.

O ίδιος δηλώνει πως προσπαθεί να ξεφεύγει από τις συνηθισμένες τεχνικές και έτσι περνάει ώρες επί ωρών δοκιμάζοντας τις «βούρτσες» του Photoshop.

Αυτό έκανε και στο αιθέριο μοντέλο του, την Aλεξ Μρου (Alex Mru). Την έδεσε, την έντυσε με ανάλαφρα ρούχα και μετά την «περιέλαβε» στο Photoshop απογειώνοντας το αισθητικό του αποτέλεσμα.

Γ.Ο