Οι γυμνές φωτογραφίες των χάκερ μπαίνουν σε γκαλερί

05.09.2014
Την ίδια στιγμή που η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence ) και το διάσημο μοντέλο Κέιτ Άπτον (Kate Upton) βλέπουν τις σέξι φωτογραφίες από τα κινητά τους να έχουν διαρρεύσει στα πέρατα της οικουμένης μέσω διαδικτύου, και ενώ το FBI ψάχνει τα ηλεκτρονικά ίχνη των χάκερς, ένας Αμερικανός καλλιτέχνης θέλει να κάνει έκθεση με τις εν λόγω ακατάλληλες selfies. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Cory Allen Contemporary Art ο καλλιτέχνης που είναι γνωστός ως XVALA, από το Λος Άντζελες, είναι έτοιμος να τυπώσει σε φυσικό μέγεθος τις γυμνές φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόρενς και της Κέιτ Απτον σε μια έκθεση με τίτλο No Delete (θέλεις δεν θέλεις αυτές οι φωτογραφίες δεν σβήνουν). Ο καλλιτέχνης φαίνεται ότι συλλέγει εδώ και χρόνια ιδιωτικές φωτογραφίες διασημοτήτων από χάκερς και παπαράτσι, τις οποίες έχει «ψαρέψει» στην αναζήτηση του Google. Αυτές θα χρησιμοποιήσει για την έκθεση που θα λάβει χώρα στις 30 Οκτωβρίου στο «The Showroom» του Λος Αντζελες. «Μοιραζόμαστε τα μυστικά μας με την τεχνολογία. Και καθώς το κάνουμε αυτό, η ιδιωτική μας ζωή γίνεται προσιτή σε όλους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο XVALA, τον οποίο σύντομα πιστεύουμε θα ψάξει ο αεικίνητος δικηγόρος της Τζένιφερ Λόρενς. Τέλος, το μότο της έκθεσης τα λέει όλα: «Είμαστε όλοι "χρήστες" και στο τέλος γινόμαστε αντικείμενα "χρήσης"»... Χ.Τ.

Την ίδια στιγμή που η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence ) και το διάσημο μοντέλο Κέιτ Άπτον (Kate Upton) βλέπουν τις σέξι φωτογραφίες από τα κινητά τους να έχουν διαρρεύσει στα πέρατα της οικουμένης μέσω διαδικτύου, και ενώ το FBI ψάχνει τα ηλεκτρονικά ίχνη των χάκερς, ένας Αμερικανός καλλιτέχνης θέλει να κάνει έκθεση με τις εν λόγω ακατάλληλες selfies.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Cory Allen Contemporary Art ο καλλιτέχνης που είναι γνωστός ως XVALA, από το Λος Άντζελες, είναι έτοιμος να τυπώσει σε φυσικό μέγεθος τις γυμνές φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόρενς και της Κέιτ Απτον σε μια έκθεση με τίτλο No Delete (θέλεις δεν θέλεις αυτές οι φωτογραφίες δεν σβήνουν).

Ο καλλιτέχνης φαίνεται ότι συλλέγει εδώ και χρόνια ιδιωτικές φωτογραφίες διασημοτήτων από χάκερς και παπαράτσι, τις οποίες έχει «ψαρέψει» στην αναζήτηση του Google. Αυτές θα χρησιμοποιήσει για την έκθεση που θα λάβει χώρα στις 30 Οκτωβρίου στο «The Showroom» του Λος Αντζελες.

«Μοιραζόμαστε τα μυστικά μας με την τεχνολογία. Και καθώς το κάνουμε αυτό, η ιδιωτική μας ζωή γίνεται προσιτή σε όλους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο XVALA, τον οποίο σύντομα πιστεύουμε θα ψάξει ο αεικίνητος δικηγόρος της Τζένιφερ Λόρενς.

Τέλος, το μότο της έκθεσης τα λέει όλα: «Είμαστε όλοι "χρήστες" και στο τέλος γινόμαστε αντικείμενα "χρήσης"»...

Χ.Τ.