Τα οπίσθια της J.Lo κολάζουν χωρίς αύριο!

05.09.2014
Η 44χρονη ποπ σταρ προκαλεί πανικό γι άλλη μια φορά,

Την ώρα που παίζει το teaser του καινούριου βίντεο κλιπ της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) για το κομμάτι «Booty» το πρώτο που παθαίνεις είναι υπερβολική δόση από οπίσθια και μετά ψάχνεις διάφορα λογοπαίγνια που να σχετίζονται με οπίσθια.

Τέλος πάντων ότι και να κάνεις το επίκεντρο είναι στο πίσω μέρος της 44χρονης τραγουδίστριας και της Iggy Azalea που συμμετέχει στο κομμάτι και μπήκε στο σύμπαν του λαδωμένου twerking με λίγο σέξι spanking στο τέλος.

Λίγο πριν ανέβει αυτή η πρώτη δόση από του τι πρόκειται να συμβεί στο κανονικό κλιπ, η J.Lo ξεκαθάρισε στο Today Show πως είναι τόσο τολμηρό δε θ’ αφήσει τα παιδιά της Μαξ(Max και Έμι (Emme) να το δουν και σχολίασε πως τα εξώφυλλα κι οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, δεν έχουν «πειραχτεί» πολύ από το photoshop.

«Ξέρω πως όλοι γνωρίζουν ότι οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται ρετουσάρονται αλλά προσπάθησα να της κάνουμε όσο πιο μίνιμαλ γινόταν γιατί ήθελα να φαίνονται αληθινές. Επίσης πάντα τους λέω να μου στέλνουν τις κανονικές για να συγκρίνω με τις τελικές.» δήλωσε η Τζένιφερ.

Δείτε το teaser: