Ο Ρόμπι χορεύει και δίπλα στο κρεβάτι η γυναίκα του... γεννάει [vds]

29.10.2014
Αν μη τι άλλο αυτό το ζευγάρι έχει χιούμορ! Δεν μπορείς παρά να γελάσεις με τον πατέρα Ρόμπι Γουίλιαμς που χορεύει, ενώ η γυναίκα του κοιλοπονάει στο δωμάτιο λίγο πριν τη γέννα...

Μπαμπάκας για δεύτερη φορά έγινε ο διάσημος τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams), ο οποίος έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου για να φτάσει σήμερα να έχει στην αγκαλιά τα δύο του παιδάκια!!!

Ο ίδιος (τα τατουάζ) και η γυναίκα του Άιντα Φιλντ (Ayda Field) πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον μικρούλη γιο στην αγκαλιά τους. Ο τραγουδιστής είναι γνωστός χαζομπαμπάς (έχει ήδη μια κόρη) και το διατυμπανίζει, όπως βλέπουμε και στο τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε μέσα από το μαιευτήριο.

Όσο η σύζυγος πονούσε (και είναι φανερό αυτό στο βίντεο) εκείνος χόρευε και δεν έφυγε λεπτό από κοντά της... πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι ένα πολύ τρελό ζευγάρι!

Σε άλλες εικόνες από το άδυτο του... μαιευτηρίου βλέπουμε ότι η Άιντα δεν αποχωρίζεται τα δωδεκάποντά της ούτε όταν γεννάει, ενώ σε ένα άλλο βίντεο η soon-to-be λεχώνα λικνίζεται στριφογυρίζοντας τα σωληνάκια του... ορού! Ο Ρόμπι πόσταρε στα social media φωτογραφίες της συζύγου του σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Χ.Τ.