Ο Ιταλός που έκανε τέχνη την ανατομία! [photos]

10.11.2014
«Όλη η δουλειά μου σχετίζεται με τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και συγκεκριμένα ζώα και φυτά. Κυρίως επικεντρώνομαι στο σώμα και τις μεταλλάξεις του. Ο σκοπός μου είναι να εξερευνώ τις πτυχές τη ζωής και να αναζητώ την ισορροπία μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.» Κάπως έτσι περιγράφει το έργο του ο ταλαντούχος illustrator Nunzio Paci ο οποίος ζει κι εργάζεται στη Μπολόνια και φτιάχνει μερικά από τα ωραιότερα και πιο πολύπλοκα έργα που έχουμε δει. Σχεδιάζει με μολύβι και λαδομπογιές και στα συγκεκριμένα έργα του έχει συνδυάσει με απίστευτη ακρίβεια την ανατομία και τον σουρεαλισμό δίνοντας μεγάλη βάση στη λεπτομέρεια. Με τίτλους όπως «There’s a cage inside me», «The wind that sculpts your veins» δημιουργεί ψυχεδελικές ιστορίες φτιάχνοντας μοναδικά κολάζ που δεν κρύβουν αμέτρητα πράγματα σε μία και μόνο εικόνα. Κι όπως είναι αναμενόμενο, είναι δύσκολο να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας. Κ.Π

«Όλη η δουλειά μου σχετίζεται με τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και συγκεκριμένα ζώα και φυτά. Κυρίως επικεντρώνομαι στο σώμα και τις μεταλλάξεις του. Ο σκοπός μου είναι να εξερευνώ τις πτυχές τη ζωής και να αναζητώ την ισορροπία μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.»

Κάπως έτσι περιγράφει το έργο του ο ταλαντούχος illustrator Nunzio Paci ο οποίος ζει κι εργάζεται στη Μπολόνια και φτιάχνει μερικά από τα ωραιότερα και πιο πολύπλοκα έργα που έχουμε δει. Σχεδιάζει με μολύβι και λαδομπογιές και στα συγκεκριμένα έργα του έχει συνδυάσει με απίστευτη ακρίβεια την ανατομία και τον σουρεαλισμό δίνοντας μεγάλη βάση στη λεπτομέρεια.

Με τίτλους όπως «There’s a cage inside me», «The wind that sculpts your veins» δημιουργεί ψυχεδελικές ιστορίες φτιάχνοντας μοναδικά κολάζ που δεν κρύβουν αμέτρητα πράγματα σε μία και μόνο εικόνα. Κι όπως είναι αναμενόμενο, είναι δύσκολο να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας.

Κ.Π