New entry στην Ερμού: Το πρώην Interni ανακαινίστηκε [vds]!

13.11.2014
Θυμάσαι το Άτομο και το +Soda; Στον πεζόδρομο της Ερμού, σε μια περιοχή "ποτισμένη" με ιδρώτα, γκλαμ και positive vibes, στον ίδιο χώρο που μέχρι πριν λίγα χρόνια στεγαζόταν το εμβληματικό Interni, έρχεται ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί να ταράξει τα νερά της αθηναϊκής νύχτας.

Το Saint Solange ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και υποδέχεται τον Johnny Gerontakis, για να παίξει πρώτος στα decks του Saint Solange!

Δυο νέοι επιχειρηματίες της πόλης, o Ντένις Παπαγεωργίου (Rakkan, Tesoro Mio) και ο Πέτρος Σουσανιάν (Rolling Stone Party), αποφάσισαν να μας ξανασυστήσουν την elegant, classy, sexy nightlife, προτείνοντας την καλύτερη μουσική της πόλης και τα πιο ιδιαίτερα events.

O χώρος που επέλεξαν, το Interni, σημείο αναφοράς για την περιοχή, ανανεώθηκε και ανακαινίστηκε πλήρως και μετατράπηκε σε ένα club υψηλών προδιαγραφών! Εξαιρετικό περιβάλλον, τελευταίας τεχνολογίας ηχοσύστημα, φωτισμός υψηλών προδιαγραφών, φιλικό προσωπικό, theme scenery και ενδυματολογικά ευρήματα, διεθνείς guests και συνεχείς εκπλήξεις είναι τα στοιχεία, που θα αναδείξουν το Saint Solange στο HOT SPOT της πόλης!

Το heartbeat του έξυπνου και stylish clubbing επανέρχεται, θεματικά parties, που φιλοδοξούν να γράψουν τη δική τους ιστορία και να πρωταγωνιστήσουν στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης.

Το kinky Λονδρέζικο clubbing συναντά το στιλάτο και απρόβλεπτο Παρίσι ενώ, εβδομαδιαίες electro sexual εμπειρίες μας καλούν στην "σκοτεινή πλευρά της πόλης"!

"Electro Sexual Fridays"

Κάθε Παρασκευή τα parties στο Saint Solange έχουν την υπογραφή του: ηλεκτρική, μυστηριακή, φουτουριστική ατμόσφαιρα στους ήχους mainstream EDM, της πιο σύγχρονης μουσικής τάσης της εποχής, ότι πιο ΝΟW ακούγεται εκεί έξω. Ο Johnny Gerontakis και η Smile Team μας υπόσχεται καυτές Electro Sexual Fridays!

Info:

Saint Solange
Ερμού 152 (πεζόδρομος)
Τηλ. κρατήσεων: 694 737 0145

Οι πόρτες ανοίγουν: 23:30
Τιμή Ποτού: 10 ευρώ
Tιμή Φιάλης: 100 ευρώ | 4 άτομα