Όταν ο έρωτας χτυπάει το σώμα που...γερνάει [photos]

19.11.2014
Η Μάρνα Κλαρκ (Marna Clarke), είχε εγκαταλείψει οριστικά τη φωτογραφία. Ή τουλάχιστον έτσι πίστευε. Γνώρισε τον Ιγκόρ όταν ήταν 62 ετών. Εκείνος ήταν 73. Ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε μαζί του. Τρία χρόνια μετά εκείνος της έκανε δώρο μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Το μαγικό της ταξίδι μόλις είχε ξεκινήσει… Στα 70 της χρόνια ξεκίνησε και πάλι να φωτογραφίζει, αυτή τη φορά στρέφοντας την κάμερα πάνω στην ίδια… Ήθελε να δει πως της είχε συμπεριφερθεί ο χρόνος. Φωτογράφισε και τον Ιγκόρ. Έψαξε μέσα στις φωτογραφίες του παρελθόντος της. Ήθελε να «συλλάβει» τις ίδιες στιγμές με την ίδια φρεσκάδα, να κάνει ένα χρονικό της ζωής της. Το φωτογραφικό αυτό project, στο οποίο μας φανερώνει όλες τις ιδιωτικές της στιγμές με τον άνθρωπο της ζωής της, το ονόμασε «You’re Not Getting Any Younger» και αξίζει να του ρίξετε μια ματιά. Γ.Ο

Η Μάρνα Κλαρκ (Marna Clarke), είχε εγκαταλείψει οριστικά τη φωτογραφία. Ή τουλάχιστον έτσι πίστευε. Γνώρισε τον Ιγκόρ όταν ήταν 62 ετών. Εκείνος ήταν 73. Ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε μαζί του. Τρία χρόνια μετά εκείνος της έκανε δώρο μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Το μαγικό της ταξίδι μόλις είχε ξεκινήσει… Στα 70 της χρόνια ξεκίνησε και πάλι να φωτογραφίζει, αυτή τη φορά στρέφοντας την κάμερα πάνω στην ίδια… Ήθελε να δει πως της είχε συμπεριφερθεί ο χρόνος. Φωτογράφισε και τον Ιγκόρ. Έψαξε μέσα στις φωτογραφίες του παρελθόντος της. Ήθελε να «συλλάβει» τις ίδιες στιγμές με την ίδια φρεσκάδα, να κάνει ένα χρονικό της ζωής της. Το φωτογραφικό αυτό project, στο οποίο μας φανερώνει όλες τις ιδιωτικές της στιγμές με τον άνθρωπο της ζωής της, το ονόμασε «You’re Not Getting Any Younger» και αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.

Γ.Ο