Οι ήρωες του Star Wars στο Μουσείο της Μαντάμ Τισό! [photos+ vds]

04.02.2015
Use the force και βγάλτε εισιτήρια για το Αγγλία. Το διάσημο Μουσείο Madame Tussaud ανακοίνωσε πως θα φιλοξενήσει ανάμεσα σε όλες τις μεγάλες προσωπικότητες που βρίσκονται στους χώρους του, τους ήρωες του Star Wars αναβιώνοντας παράλληλα πολύ χαρακτηριστικές σκηνές από τις ταινίες.

Οι επισκέπτες δηλαδή θα μπορούν να επισκεφτούν -σα να βρίσκονται στα πλατώ του George Lucas- τον περίφημο βάλτο του Yoda στον Dagobah, το μπαρ Mos Eisley Cantina αλλά και στο εσωτερικό του Millenium Falcon το οποίο θα ανακατασκευαστεί για τις ανάγκες της έκθεσης.

Η αρχή έγινε με τον Yoda η ετοιμασία του οποίου, όπως λένε στο παρακάτω βίντεο, κράτησε τέσσερις μήνες και χρειάστηκαν 20 καλλιτέχνες για να τον «ζωντανέψουν» στο φυσικό του μέγεθος προσέχοντας όλες τις λεπτομέρειες και μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες που μας άφησαν άφωνους.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι στα πλαίσια της προώθησης των καινούριας σειράς ταινιών του franchise χωρίς τον Lucas και με εταιρία παραγωγής της Disney και η αλήθεια είναι πως μας έχουν γεμίσει με κάποιες αμφιβολίες για το τελικό αποτέλεσμα.

Για όποιον βρεθεί στο Λονδίνο εκείνη την περίοδο, η έκθεση ξεκινάει το Μάϊο, το εισιτήριο κοστίζει 22 λίρες και μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις περαιτέρω λεπτομέρειες. Μόνο που σκεφτόμαστε τι θα γίνει στα εγκαίνια, ζηλεύουμε απίστευτα.