«My Love»: Δύο χρόνια «ArtShot Sophia Gaitani»

10.02.2015
Ήταν ακριβώς πριν από δύο χρόνια όταν ξεκινούσε η καινούρια ιδέα της Σοφίας Γαϊτάνη. Η Σοφία, με χρόνια καριέρας ως creative art director στο χώρο των life style εντύπων, και έχοντας στο ενεργητικό της το σχεδιασμό και την εικαστική οργάνωση μερικών από τους ιστορικότερους εγχώριους τίτλους, άλλαξε πορεία και ξεκίνησε τη ζωγραφική.

Ωστόσο η μακροχρόνια και στενή σχέση της τόσο με το life style όσο και με την παρακολούθηση των δημιουργικών τάσεων σε όλους τους τομείς έκφρασης, την οδήγησε με απόλυτη φυσικότητα στο να δημιουργήσει μια μικρή γκαλερί-art shop στη γειτονιά που μεγάλωσε και την πιστεύει, στην Ακρόπολη.

Σε μια ιστορική περιοχή, σε ένα σημείο από όπου όλοι οι τουρίστες θα περάσουν όταν βρεθούν στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα ακριβώς στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Δύο χρόνια πριν, στις 14 Φεβρουαρίου του 2013, ξεκινάει το πρώτο pop up event με τίτλο "Χάρισέ μου μια καρδιά".

Από τότε το ArtShot δεν σταματάει να παρακολουθεί το σφυγμό των τάσεων, να προτείνει, να πρωτοτυπεί, να οργανώνει θεματικές ενότητες εκθέσεων, να καλεί νέους και καινούριους καλλιτέχνες σε φρέσκες συνεργασίες, να ψάχνει.

Έτσι, μέσα σε ενάμιση χρόνο αποφασίζει να αλλάξει στέκι, χωρίς φυσικά να αλλάξει γειτονιά, και να μεταφερθεί στον μοναδικό art street δρόμο της πόλης στην οδό Λεμπέση, στον αριθμό 11.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί η ομαδική έκθεση για τα δύο χρόνια ArtShot με τίτλο "MY LOVE". Παράλληλα, πέρα από τους χώρους της γκαλερί, η έκθεση θα φιλοξενείται και στους χώρους του Hitchococktales.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
Σοφία Γαϊτάνη, Γιώργος Συρίγας, Σοφία Σκαρογιάννη,
Στέλλα Δημητρακοπούλου ,Σόνια Μαρκοπούλου,
Εβελλυν Κάκκου, Κωνσταντίνος Δέδες.


Info:

ΕΓΚΑΙΝΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 20.00
Διάρκεια έκθεσης: 14-27/2

Ωράριο:
ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 13.00-20.00
TΕΤΑΡΤΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ: 13.00-17.00

Το ArtShot είναι ένας ζωντανός, επίκαιρος, εικαστικός πυρήνας φιλοξενίας και συνεργασίας σχεδιαστών και καλλιτεχνών από τους χώρους της ζωγραφικής, της γλυπτικής, της χαρακτικής, της φωτογραφίας, του κοσμήματος, της κατασκευής, του design, της μόδας αλλά και του ευρύτερου αστικού και βιομηχανικού σχεδιασμού.