Γνωστές πορνοστάρ εξηγούν γιατί μισούν τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι [vds]

18.02.2015
Οι «50 Αποχρώσεις του Γκρι» κυκλοφορούν στις αίθουσες καταβάλοντας μεγάλη προσπάθεια να σκανδαλίσουν όσους βρίσκονται μπροστά από τις μεγάλες οθόνες και στη γαλαρία, οι επαγγελματίες της πορνό βιομηχανίας γελάνε.

Στο τελευταίο βίντεο του Funny or Die οι τρεις πορνοσταρ Nadia Styles, Mercedes Carrera και Nina Elle μας παρουσιάζουν ολόγυμνες (εντάξει γεμάτες «μωσαϊκό» τους πέντε λόγους για τους οποίους η ταινία είναι γελοία και προσβάλει το χώρο τους.


Nadia Styles

Απολαύστε τις:
1ος Λόγος
Υποστηρίζουν πως είναι απλά μία κλισέ, βαρετή ιστορία γυναικείας υποταγής με παλιομοδίτικες ιδέες που σου προκαλούν υπνηλία. Είναι σαν το πιο ξενέρωτο πορνό που έχεις δει. Όπως λένε οι τρεις απελπισμένες κυρίες, αν θες να δεις κάτι λιγότερο μισογύνικο και παλιομοδίτικο που ενθαρρύνει τον γυναικείο δυναμισμό, μπορείς να ψάξεις τις παρακάτω κατηγορίες στα porn sites:
Cuckold
Facesitting
Fisting
Caning
Caroline in the city
Fetish
Female Ejaculation
Hell Wig
Culliningus
Female Friendly
Lesbian
Milf
Cougar
Masturbation
Spanking
Mature


Mercedes Carrera

2ος Λόγος
Τα εισιτήρια στο σινεμά είναι ακριβά. Τόσο απλά. Οπότε απορούν γιατί να ξοδέψεις 15 δολάρια για να δεις κάποιους να προσποιούνται πως κάνουν σεξ ενώ μπορείς να τις δεις να κάνουν κανονικά δωρεάν όλα όσα υποκρίνονται. Και ίσως με καλύτερους διαλόγους κιόλας.

3ος Λόγος
Κάτι που τις οδηγεί στο συμπέρασμα πως το σενάριο είναι χαζό και γραμμένο στο πόδι (προχειράτζα κοινώς) και προσβάλει την πορνογραφία.


Nina Elle

4ος Λόγος
«Πώς γίνεται να σου δείξουν κάτι πραγματικά σέξι όταν στην ίδια αίθουσα παίζεται ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης; Δε θες να δεις τα πάντα; Έχουμε 2015! Που είναι το πέος;» φωνάζουν απογοητευμένες. Αν ντρέπεσαι να δεις πορνό δε ντρέπεσαι να χάσεις ώρες από τη ζωή σου να δεις τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι;

5ος Λόγος
Eδώ τα κορίτσια μας κούφαναν. Καλούν όλους να Στηρίξουν το ανεξάρτητο σινεμά δίνοντας τα 15 δολάρια του εισιτηρίου για να δουν το αριστούργημα του Richard Linklater “Boyhood”. Είναι μία οικογένεια αλλά είναι όλες τους οι ιστορίες τονίζουν και εκεί που νομίζεις ότι έκλεισαν με ποιότητα, η Nina φωνάζει «Let’s Fuck!”.

Και ολόκληρο το βίντεο: