Η Σερ αναφωνεί: «Δεν πέθανα ακόμη» - Λίγο πριν το τέλος ετοιμάζει νέο δίσκο;

07.05.2015
Την ώρα που φήμες, αλλά και σοβαρά δημοσιεύματα, θέλουν την Σερ να αργοπεθαίνει από πολύ σοβαρή ασθένεια, η ποπ ντίβα έκανε εμφάνιση έκπληξη στο Met Gala 2015. Όσο καλά και να φαίνεται στις φωτoγραφίες, η μάχη που δίνει να κρατηθεί στη ζωή είναι τραγική.

Η 68χρονη σταρ φωτογραφήθηκε χέρι-χέρι με τον γνωστό σχεδιαστή μόδας Marc Jacobs, ενώ πόζαρε και με την Kim Kardashian, η οποία φορούσε φόρεμα εμπνευσμένο από παλαιότερη εμφάνιση της Σερ σε κόκκινο χαλί.

H Cher στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων της βραδιάς με εντυπωσιακό φόρεμα Marc Jacobs.

Σοκ είχε προκαλέσει, πριν από τρεις μήνες, δημοσίευμα του περιοδικού National Enquirer, το οποίο κυκλοφόρησε με εξώφυλλο και τίτλο «Η Cher πεθαίνει».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η σταρ δίνει αγώνα για να παραμείνει στη ζωή, λόγω της σπάνιας νόσου στα νεφρά της, την Epstein - Barr, που της προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια και καρδιακά προβλήματα. Παράλληλα λέγεται ότι πάσχει από κατάθλιψη και τάσεις αυτοκτονίας.

Πάντως, η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας επεσήμανε ότι η Cher είναι σε καλή κατάσταση και ετοιμάζει νέα περιοδεία. Για το αν ετοιμάζει νέα κομμάτια, η απάντηση είναι ότι βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση νέων μουσικών προκλήσεων, προέχουν όμως τα θέματα της υγείας της.

Δες εμβληματικές πόζες της ΣΕΡ από όλη την καριέρα της