Πήγαμε για bowling με έξι αγαπημένους διάσημους! [photos]

13.05.2015
Ένα παιχνίδι bowling αποτελείται από δέκα frames και ο κάθε παίκτης δικαιούται δύο μπαλιές σε καθένα από τα πρώτα εννέα frames, εκτός αν σημειώσει strike. Στο δέκατο frame, σε περίπτωση που υπάρξει strike ή spare, δικαιούται τρεις μπαλιές και κάθε frame πρέπει να ολοκληρωθεί από τον ίδιο παίκτη.

Ένα από τους μεγαλύτερους αγώνες bowling έλαβε τέλος, οι πανηγυρικοί εορτασμοί των νικητών σταμάτησαν, οι κορίνες και οι μπάλες μπήκαν στη θέση τους, τα παπούτσια επέστρεψαν στις σειρές τους και η άδεια αίθουσα κλείνει. Όχι και τόσο άδεια. Τι γίνεται όταν μένουν πίσω έξι μυστήριοι ηθοποιοί, χορευτές, παρουσιαστές, μουσικοί και φωτογράφοι;

Strike σημειώνεται όταν όλες οι κορίνες πέσουν με την πρώτη μπαλιά. Σημειώνεται με ένα (Χ) στο μικρό τετράγωνο του φρέιμ όπου σημειώθηκε. Το σκορ ενός στράικ είναι 10 συν ο αριθμός κορινών που θα πέσουν στις δύο επόμενες μπαλιές του παιχνιδιού.

Οι Αντιγόνη Κουλουκάκου, Σόλωνας Τσούνης, Μαίρη Συνατσάκη, Αλέξανδρος Παπαιώαννου, Χρήστος Νικολάου και Monsieur Minimal έμειναν εκτός θεατρικών σκηνών, instagram φίλτρων, κινηματογραφικών πλατώ, τηλεοπτικών στούντιο και βρέθηκαν ξαφνικά σε μια άδεια άιθουσα bowling χωρίς να ξέρουν ποιος και γιατί τους κλείδωσε εκεί και φτιάχνουν τους δικούς τους κανόνες σε ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Spare σημειώνεται όταν όλες οι κορίνες που απέμειναν όρθιες μετά την πρώτη μπαλιά πέσουν με τη δεύτερη του ίδιου frame. Σημειώνεται με ένα (/) στο μικρό τετράγωνο στην πάνω δεξιά γωνία και το σκορ ενός spare είναι 10 συν ο αριθμός κορινών που θα πέσουν στην πρώτη επόμενη μπαλιά.

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Η Βιργινία της Κερένιας Κούκλας και ο πολυτάλαντος Instagrammer
Η γνωστή παρουσιάστρια, έγινε μέλος της υπέροχης ομάδας Bijoux de Kant αντικαθιστώντας την Αγνή Παπαδέλη – Ροσσέτου στο “Αχ”-μία από τις καλύτερες παραστάσεις που είδαμε φέτος και με τις δύο διανομές- και όχι μόνο μας ξάφνιασε ευχάριστα, αλλά μας συγκίνησε κιόλας. Δίπλα της ένας άνθρωπος ορχήστρα. Ο ηθοποιός, φωτογράφος, σεφ και άλλα που σίγουρα δεν ξέρουμε, μας προκαλεί να χαζεύουμε συνεχώς τις εικόνες του στο Instagram και ακούει συχνά ιντερνετικά χειροκροτήματα. Πάνω και κάτω από τη σκηνή, στους δρόμους και στα πιο περίεργα σημεία, θα ξεχωρίσεις σίγουρα την αισθητική των abstract φωτογραφιών του. Κανείς από τους δύο δεν ξέρει ποιος τους κλείδωσε σ' αυτή την αίθουσα

*Info:
Το “Αχ” συνεχίζει την περιοδεία του στις Κυκλάδες και στην Αθήνα(θα ανακοινωθεί σύντομα ο χώρος)
Instagram Αλέξανδρου: allou_giallou

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Μην πυροβολείτε τον υδραυλικό
Είναι αυτός ο χορευτής και ηθοποιός με τις πολλές κρυφές ιδιότητες που εμφανίζεται από εκεί που δεν το περιμένεις και δοκιμάζει συνεχώς καινούρια πράγματα κάνοντας τα όλα παραπάνω από καλά. Μετά από μια χρονιά γεμάτη μιούζικαλ (πρωταγωνίστηκε στη “Φρουτοπία” και το “Rocky Horror Show”), αυτή την περίοδο είναι στα γυρίσματα της ταινίας του Αντώνη Σωτηρόπουλου, “Η Απαγωγή” όπου υποδύεται έναν υδραυλικό που μπλέκει χωρίς να το θέλει σε μια παράξενη υπόθεση Επίσης εκτός από την εμφάνιση στα κινηματογραφικά φιλμ, ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει τα πρώτα του βίντεο κλιπ οπότε έχουμε αρκετά “προσεχώς” να περιμένουμε απο εκείνον. Προς το παρόν, προσπαθεί να θυμηθεί ποιος τον ξέχασε εδώ.

*Info
Η ταινία “Η απαγωγή” είναι στο στάδιο των γυρισμάτων

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΥ
ΣΟΛΩΝ ΤΣΟΥΝΗΣ

Η Αγκούστιας της Μπερνάντα Άλμπα βουτάει στο Λάκκο της Αμαρτίας
Θα μπορούσε άνετα να είναι μια Iταλίδα σταρ των 60's, μούσα μεγάλων σκηνοθετών και να περπατάει στις πλατείες της Ρώμης προκαλώντας συνωστισμό ανδρικών βλεμμάτων πάνω της ζώντας τη δική της Grande Belezza. Οι θεατρικές βαλίτσες της Αντιγόνης Gitana όπως είναι το ψευδώνυμο της (έμπνευση του Adriano Celentano ύστερα από συμμετοχή σ' αυτό το βίντεο κλιπ του) προορίζονται για την Ισπανία του 1930 και δεν εχει ιδέα πως βρέθηκε δίπλα στις κορίνες μαζί με τον ξανθό, νεαρό γόη από το τολμηρό έργο του Γιώργου Μανιώτη. Ο τελευταίος τριγυρνάει επίσης γύρω από τις κάμερες του Alpha τρέχοντας από τη μικρή οθόνη στη σκηνή του Χώρα κι εδώ έχει αποφασίσει να μην αφήσει την παρτενέρ σε ησυχία.

%PHOTO17%

%PHOTO18%

%PHOTO19%

*Info
Η παράσταση “Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα” θα κάνει πρεμιέρα 1η Ιουλίου στο Βρυσάκι σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι

Η παράσταση “Ο Λάκκος της αμαρτίας” θα παίζεται στο θέατρο Χώρα μέχρι τις 25 Μαϊου

MONSIEUR MINIMAL
Το όνομα του προέκυψε επειδή θέλει οι μουσικές του να είναι απλές (όχι επιφανειακές), να είναι πάντα κύριος ενώ παράλληλα κρύβεται και μια μικρή δόση αυτοσαρκασμού. Μέχρι τώρα τα έχει πετύχει με το παραπάνω και είναι από τους καλλιτέχνες που είναι αδύνατον να μην εκτιμήσεις ειδικά όταν βρεθείς σε συναυλίες του. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το καινούριο του άλμπουμ “High Times” από το οποίο δεν ξέρεις ποιο κομμάτι να πρωτοδιαλέξεις, έχει πλέον το δικό του label με το όνομα Mo.Mi Records κι είναι έτοιμο το πρόγραμμα της καιλοκαιρινής του περιοδείας. Ένα cd πέρασε να αφήσει και για ένα παράξενο λόγο που δεν έμαθε ποτέ, ξέμεινε στους διαδρόμους.

%PHOTO20%

%PHOTO21%

%PHOTO22%

%PHOTO23%

%PHOTO24%

*Info
Στις 31 Μαϊου θα εμφανιστεί live στο Saint George στη Χαλκιδική, προσεχώς θα ανακοινωθεί η ημερομηνία για τη συναυλία του στην Αθήνα ενώ 15 Μαϊου θα αναλάβει τα decks του Fabric.

Το άλμπουμ “High Times” κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και τα digital stores από τη Mo.Mi. Records, με την διανομή της Feelgood Records σε Ελλαδα και Κυπρο και με την Orchard στον υπόλοιπο κόσμο.


Φωτογραφίες/επιμέλεια: Κική Παπαδοπούλου

Μακιγιάζ(Αντιγόνης): Φραντζέσκα Κούκουλα

Special thanks: Γιώργος Χαριτάκης και Γιώργος Στύλιος
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το Super Bowl(Καναπιτσέρη 10)