O Β.Β. King δολοφονήθηκε; Ποιοι κατηγορούνται;

26.05.2015
Ο θρύλος της blues μουσικής, B.B. King, μπορεί έφυγε από την ζωή στις 14 Μαΐου, όμως οι κόρες του συνεχίζουν και ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε... Πιο συγκεκριμένα, δύο από τις κόρες του (μην ξεχνάτε ότι έχει 15 παιδιά) υποστηρίζουν ότι ο πατέρας τους δηλητηριάστηκε από δύο μακροχρόνιους συνεργάτες του.

Το γεγονός αυτό μάλιστα δε δίστασαν να το αναφέρουν σε επίσημη δήλωσή τους, η οποία εστάλη στο Associated Press από την δικηγόρο τους, εξηγώντας ότι κατά την άποψή τους, ο προσωπικός βοηθός του πατέρα τους, Μάιρον Τζόνσον έσταζε κάθε βράδι στο στόμα του σταγόνες άγνωστης ουσίας για αρκετούς μήνες πριν από τον θάνατό του. Οι κατηγορίες, επιπλέον, εμπλέκουν και την επί 39 χρόνια μάνατζερ του Κινγκ, ΛαΒέρν Τόνεϊ (LaVerne Toney) την οποία θεωρούν "συνεργό", καθώς ο ίδιος ο Β.Β.King την όρισε διαχειρίστρια της περιουσίας του στη διαθήκη του. Και μιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια δολάρια

«Ο ιατροδικαστής μας, ο οποίος είναι αρμόδιος για τη σορό του #BBKing διεξάγει αυτοψία. Αποτελέσματα: 6-8 εβδομάδες μίνιμουμ, έρευνα για ανθρωποκτονία @LVMPD» , αυτό ανέβασαν στο Twitter οι υπεύθυνοι του γραφείου του ιατροδικαστή της κομητείας του Κλαρκ στη Νεβάδα, κάνοντας αναφορά στην αστυνομία του Λας Βέγκας (LVMPD).
Σημειώστε πως για τον λόγο αυτό αναβλήθηκε και η κηδεία του μεγάλου μουσικού, που είχε προγραμματιστεί να γίνει στο Μέμφις του Τενεσσί.