Νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ, ο Γιάννης Αναστασάκης

19.08.2015
Κατόπιν παραίτησης του Γιάννη Βούρου, τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, αναλαμβάνει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιάννης Αναστασάκης. Στη θέση της αναπληρώτριας καλλιτεχνικής διευθύντριας διορίζεται η ηθοποιός του Κ.Θ.Β.Ε. Μαρία Τσιμά.

Με απόφαση τού υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδη Μπαλτά και του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού, Νίκου Ξυδάκη διορίζεται ως καλλιτεχνικός διευθυντής τού Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιάννης Αναστασάκης.

Η παραίτηση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή, Γιάννη Βούρου, έγινε δεκτή, χτες, Τρίτη 18 Αυγούστου, από τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού, Νίκο Ξυδάκη.

«Την παραίτηση που ο κ. Γιάννης Βούρος είχε υποβάλει από καιρού από τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος αποδέχθηκε σήμερα ο αν. Υπουργός Πολιτισμού κ. Νίκος Ξυδάκης. Ο υπουργός ευχαρίστησε τον κ. Βούρο για τις προσπάθειες που κατέβαλε να στηρίξει το έργο του ΚΘΒΕ και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια», έγραφε η χτεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού.