Νέα δήλωση Θηβαίου: Τα 15 ευρώ έγιναν 3 παξιμάδια και 2 ελιές! [vds]

22.10.2015
«Μεγάλωσα με ζευγάρια ομοφυλόφιλων που ήταν νταντάδες μου». Νέες προβοκατόρικες δηλώσεις στην κάμερα του Ant1 έκανε ο Χρήστος Θηβαίος σε συνέχεια του περιστατικού με την δημοσιογράφο σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Ο ερμηνευτής το καλοκαίρι που μας πέρασε μίλησε στο FM 100 και είχε μια έντονη διαφωνία με την δημοσιογράφο με αποκορύφωμα να τη στείλει να ασχοληθεί με αυτό που έχει σπουδάσει ... ήτοι να πάει για …λιπάσματα.

Στη νέα του συνέντευξη, ο τραγουδοποιός, δήλωσε:

«Έδωσα απλά μία συνέντευξη, μιλώντας ειλικρινά, όπως θα μιλούσα σε μία παρέα με φίλους. Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τους νέους. Αυτό προτάθηκε για να γίνει θέμα. Θυσιάζω και ''τσαλακώνω'' την εικόνα μου, μπροστά στην ειλικρίνεια. Τι συνέβη ή δεν συνέβη, εμένα προσωπικά μου κάνει το ίδιο. Είμαι μία χαρά με τον εαυτό μου και με όσους μου μίλησαν και όμορφα και άσχημα».

Σχετικά με τη δήλωση ότι μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15 ευρώ την ημέρα, ο Χρήστος Θηβαίος σχολίασε:

«Εντάξει, αυτό ήταν πάλι μέσα στα μονταρίσματα! Σίγουρα, μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μία ντομάτα, δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα! Μην τρελαθούμε τώρα!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον σάλο που είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του, ο Χρήστος Θηβαίος είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη, μέσα από την ιστοσελίδα του στο Facebook;

Και συνέχισε:

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν φοβάμαι να μιλήσω, δεν με απασχολεί η εικόνα μου , μιλάω στον οποιοδήποτε όπως θα μιλούσα στους κολλητούς μου ανθρώπους, δεν το σκέφτομαι δηλαδή. Μιλάω πάντα και θα μιλάω πάντα όπως είμαι».

Ο Χρήστος Θηβαίος αποκάλυψε πως από την παιδική του ηλικία συναναστρεφόταν φιλικά με ζευγάρια ομοφυλόφιλων ενώ παραδέχτηκε πως μεγάλωσε και με νταντάδες που διατηρούσαν σχέση μεταξύ τους.