Ο Χαΐνης Δ. Αποστολάκης φωνάζει Φτου ξελευτερία για όλους!

09.11.2015
Τον Χαΐνη Δ. Αποστολάκη τον γνωρίζουμε μέσα από την πολύχρονη πορεία των Χαΐνηδων στο μουσικό στερέωμα. Τώρα ήρθε η ώρα να τον γνωρίσουμε και μέσα από το πρώτο του βιβλίο "Φτου ξελευτερία για όλους!", που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 από τις Εκδόσεις Καστανιώτη.

Ο πολύτεκνος καντηλανάφτης βγήκε στην πλατεία του χωριού διατρανώνοντας με ντουντούκα τον έρωτά του για τον εφημέριο της ενορίας του. Ο επιφανής μετεωρολόγος της ΕΜΥ απολύθηκε από την εργασία του γιατί επί δεκαεφτά ώρες χόρευε στον προαύλιο χώρο της υπηρεσίας του τον χορό της βροχής. Ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας εγκατέλειψε τη θέση του, ασπάστηκε το βουδισμό, κατέφυγε στα Μάταλα και επιβιώνει πουλώντας ιδιόχειρα χαϊμαλιά. Η δε πεθερά του υπέστη εγκεφαλική παράλυση και προχώρησε στην ίδρυση πολιτικού κόμματος, το οποίο εμφανίζει υψηλά ποσοστά στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Τέλος, ο βιβλιόφιλος διευθυντής του εθνικού πάρκου αγρίων ζώων, που έχει τη συνήθεια να διαβάζει φωναχτά, παρατήρησε ότι τα ζώα προέβησαν σε απεργία πείνης, προβάλλοντας περίεργα αιτήματα: οι μπαμπουίνοι αξίωναν να παρευρίσκονται σε προεκλογικές συγκεντρώσεις και οι παπαγάλοι να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ο ίδιος ο διευθυντής παντρεύτηκε, με πολιτικό γάμο, ένα πανέμορφο κοάλα που κατέκτησε πρόσφατα τον τίτλο της «Μις Αυστραλία».

INFO:

ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΔΕΚΑ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΧΑΪΝΗ Δ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Σχήμα: 20,5x14

Σελ.: 168

Τιμή: 10,6 (τιμή με ΦΠΑ)

ISBN 978-­960-­03-­5969-­5

e-­book ISBN 978-­960-­03-­5970-­1