«Τα λεφτά μας πίσω»: Δίχασε ο Axl Rose ως τραγουδιστής των AC/DC [photos+vds]

09.05.2016
Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης βελγικής εφημερίδας De Standaard, οι Βέλγοι δεν φαίνονται καθόλου διατεθειμένοι να πληρώσουν για να δουν τους AC/DC να τραγουδάνε με frontman τον Axl Rose!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες γύρω στα 7.000 άτομα έχουν επιστρέψει τα εισιτήριά τους για την πολυαναμενόμενη συναυλία της 16ης Μάη στο Festivalpark του Werchter, ζητώντας πίσω τα χρήματά τους - με τη Live Nation να έχει ήδη διοχετεύσει 1.000 από αυτά στη λίστα αναμονής, αθόρυβα, προκειμένου να αποφύγει την υπερβολική δημοσιότητα.

Εντωμεταξύ, στη Λισαβόνα έκανε «πρεμιέρα» ο Axl Rose ως τραγουδιστής των AC/DC στη θέση του κανονικού τραγουδιστή του συγκροτήματος Brian Johnson. Ο Axl Rose αντικατέστησε τον Johnson όταν οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι αν συνέχιζε τις περιοδείες τότε αντιμετώπιζε τον κίνδυνο να χάσει την ακοή του.

«Χαίρομαι που σας γνωρίζω» φώναξε ο 54χρονος τραγουδιστής των Guns N' Roses κάνοντας την εμφάνισή του στη σκηνή καθισμένος σε μια καρέκλα εξαιτίας του κατάγματος που έχει υποστεί στο πόδι.

Η εμφάνισή του 54χρονου τραγουδιστή, πάντως, δίχασε τους φίλους του συγκροτήματος, καθώς άλλοι τον δέχθηκαν με ικανοποίηση και άλλοι υποστήριξαν ότι δεν έχει καμία σχέση με τον προκάτοχό του.

«Ο Axl Rose έχει σεβασμό για το συγκρότημα και έχει τη φωνή να το κάνει αυτό» έγραψε ο 48χρονος Πάουλο Ντίας. «Ασφαλώς και δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Brian Johnson αλλά ο Axl Rose είναι καλός τραγουδιστής» υποστήριξε ο Φράνσις Βέγκα.