Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers - Ακυρώθηκε η συναυλία

15.05.2016
Σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Pppers, Anthony Kiedis, λίγο πριν τη συναυλία του γκρουπ στο φεστιβάλ KROQ’s Weenie Roast στο Irvine.

Το συγκρότημα δια στόματος του μπασίστα ανακοίνωσε από τη σκηνή τα άσχημα νέα στους 16.000 θαυμαστές των RHCP που ετοιμάζονταν να απολαύσουν τη συναυλία, η οποία βεβαίως αναβλήθηκε.

"Ο Anthony είναι καθ΄οδόν για το νοσοκομείο τώρα. Και είναι αδύνατον να παίξουμε απόψε. Είμαστε σοκαρισμένοι. Ζούμε για να ροκάρουμε αλλά δυστυχώς υπάρχει κάτι ιατρικό που συνέβη και πρέπει να το δεχτούμε", δήλωσε ο Flea χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ ο Anthony Kiedi αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στομάχι. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής λόγος, ούτε και η κατάστασή του.

O ντράμερ του γκρουπ Chad Smith έγραψε στο twitter:

"Κανένας άλλος δεν είναι περισσότερο απογοητευμένος από εμάς που δεν θα εμφανιστούμε απόψε. Όλη μου την αγάπη και ευχές για ταχεία ανάρρωση στον αδερφό μου, Anthony".

O Kiedis είχε περάσει μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του το 2008, όταν διαγνώστηκε πρόβλημα στα νεφρά του ενώ παλαιότερα είχε για χρόνια παλέψει προκειμένου να απεξαρτηθεί από τα νακρωτικά.