Desert Trip 2016: Η Ριάνα σε guest εμφάνιση με τον Πολ Μακάρτνεϊ [photos+vds]

17.10.2016
Στο εξαήμερο φεστιβάλ Desert Trip στην Καλιφόρνια, έκανε εμφάνιση έκπληξη η Ριάνα, που ανέβηκε ξαφνικά στη σκηνή για να τραγουδήσει το ντουέτο της με το πρώην μέλος των Beatles.

Έχουν ξαναμοιραστεί τη σκηνή, και συγκεκριμένα στα βραβεία Grammy του 2015, όπου ερμήνευσαν το τραγούδι τους «FourFiveSeconds» μαζί με τον Κάνιε Γουέστ. Το φεστιβάλ της Ερήμου συγκέντρωσε πολλά γνωστά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως οι:Rolling Stones, Bob Dylan, Neil Young, Roger Waters και The Who!

Ενώ ο Πολ Μακάρτνεϊ τραγουδούσε στη σκηνή του φεστιβάλ, οι θεατές είδαν τη RiRi να εμφανίζεται από το πουθενά και να τραγουδούν μαζί το ντουέτο τους.

Με το τέλος του κομματιού και την αποχώρηση της δημοφιλούς τραγουδίστριας, ο 74άχρονος Μακάρτνεϊ δεν κρατήθηκε και αστειεύθηκε με την κατάσταση που επικράτησε γενικά στο φεστιβάλ που ουσιαστικά είχε μαζέψει τη... γηραιά αφρόκρεμα της μουσικής και μάλιστα γι' αυτό από μερικούς «βαφτίστηκε» Oldchella, δηλαδή μία παραλλαγή του πασίγνωστου Coachella (που ανήκει στην ίδια εταιρεία παραγωγής), αλλά στην πιο ώριμη εκδοχή του. «Επιτέλους βρήκαμε κάποιον σε ηλικία κάτω των 50», είπε γελώντας για την 28αχρονη Ριάνα.

Δείτε ποιοι διάσημοι βρέθηκαν στο φεστιβάλ στην επόμενη σελίδα:

Bumped into these guys #deserttrip

A photo posted by Mary McCartney (@maryamccartney) on

Not posing. #DesertTrip #vibes 🌵🎶

A photo posted by Scheana Shay (@scheanamarie) on

Magical desert sky ... 💕☄✨🌵🌟💫🦄

A photo posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Cyrus. McCartney. @paulmccartney

A photo posted by Billboard (@billboard) on

Eye contact with Keef. #keithrichards #therollingstones #deserttrip #itsonlyrockandrollbutilikeit

A photo posted by Bobbie Beeman (@bobbiebeeman) on

Well that was all kinds of fun 🙏 #loveyougirls

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on