Μεγάλες επιστροφές σε πίστες και σκηνές: 16 συνεργασίες που κανείς δεν περίμενε! [photos]

12.11.2016
Δέκα έξι μεγάλες επιστροφές και συνεργασίες έκπληξη σημαδεύουν τη βραδινή ζωής της Αθήνας αυτόν τον χειμώνα. Καλλιτέχνες που δεν φανταζόμασταν, ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους σε ένα μουσικό ψηφιδωτό για όλα τα γούστα και τα βαλάντια.

Μουσικές σκηνές, ρεμπετάδικα, πίστες και κλαμπ φιλοξενούν συνεργασίες-έκπληξη και καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα μουσικών προτιμήσεων.

Τρεις άνδρες καλλιτέχνες, με τη δική του ξεχωριστή διαδρομή ο καθένας, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους φέτος τον χειμώνα. Ο λόγος για τον Γιώργο Νταλάρα, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Κότσιρα, οι οποίοι θα εμφανίζονται μαζί με guest star τον Γιάννη Ζουγανέλη στη σκηνή της «Ακτής Πειραιώς».

Τη μεγαλύτερη ίσως έκπληξη της χρονιάς αποτελεί η συνεργασία του Γιάννη Πάριου με την Ελένη Βιτάλη, η οποία θα ξεκινήσει στα μέσα Νοεμβρίου στην «Ιερά Οδό». Επιστροφή στην πίστα, ύστερα από 20 χρόνια, και για τον Χρήστο Κυριαζή, ο οποίος θα εμφανίζεται στο «Ανοδος Stage» μαζί με τους Onirama.

Τον Αύγουστο του 1967 γεννημένοι και οι δύο, στο Πέραμα ο ένας, στο Μενίδι ο άλλος, έμελλε να είναι ιδρυτικά μέλη και η ψυχή δύο εκ των επιδραστικότερων και μεγαλύτερων συγκροτημάτων στην Ελλάδα, των Πυξ Λαξ και των Active Member. Δύο φαινομενικά τόσο διαφορετικοί κόσμοι, που έρχονται να ενωθούν. Ο λόγος για τον Μιχάλη Μυτακίδη και τον Φίλιππο Πλιάτσικα.

Ιδού 16 καλλιτέχνες σε μουσικά σχήματα έκπληξη!