John Legend: Η επτά μηνών κόρη του πρωταγωνιστεί στο νέο του video clip! [vds]

16.11.2016
Ένα πολύ συγκινητικό τραγούδι για την απεριόριστη αγάπη κυκλοφόρησε ο Τζον Λέτζεντ. «Δεν ξέρω πως θα περάσουν τα χρόνια, ας κάνουμε το καλύτερο κάθε στιγμή, ποιος θα σε φιλάει όταν φύγω, δεν ξέρω, γι αυτό θα σε αγαπήσω σήμερα, αγάπησέ με τώρα».

Η ευτυχία του Τζον Λέτζεντ και της Κρίσι Τέιγκεν ολοκληρώθηκε όταν κατάφεραν να αποκτήσουν την επτά μηνών σήμερα, Λούνα Σιμόν.

Ο διάσημος τραγουδιστής πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο του video clip για το τραγούδι «Love Me Now» και σε αυτό βλέπουμε την γλυκύτατη Luna να πρωταγωνιστεί. Το βίντεοκλίπ δείχνει σκηνές με ζευγάρια - όλων των ειδών - σε κάθε μεριά του κόσμου και ανάμεσα σε αυτές τις σκηνές συμμετέχουν το νεαρό μοντέλο σύζυγός του και η κορούλα τους.

«Εγώ βρίσκω την αγάπη στην οικογένεια και στη μουσική. Αγκαλιάζοντας την οικογένεια μου γέμισα τη μέρα μου με αγάπη και φως παρόλα τα δυσάρεστα νέα. Αλλά είναι εξίσου σημαντικό να δείξουμε αγάπη σε εκείνους που δε μοιάζουν με εμάς και δε ζουν όπως εμείς, σε αυτούς που ζουν στο περιθώριο και στην απόρριψη» είπε ο τραγουδιστής αναφερόμενος στο κομμάτι «Love me now».

please help I can't stop

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

The dumber you look, the happier they are

A video posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on