Η Σελένα Γκόμεζ συγκίνησε στα AMAs: «Τα είχα όλα, αλλά ήμουν κομμάτια» [photos+vds]

21.11.2016
Χτυπημένη από την ασθένεια και με πολλές ψυχολογικές μετα πτώσεις, η ποπ ντίβα Σελένα Γκόμεζ ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στο χρόνο ότι θα απέχει από τη μουσική, με στόχο να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Η νεαρή ερμηνεύτρια βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 20/11 στην απονομή των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων 2016 στο Λος Άντζελες για να παραλάβει το Βραβείο Αγαπημένης Ποπ/Ροκ Ερμηνεύτριας. Ένα βραβείο που χαρίζουν οι μουσικόφιλοι που ψηφίζουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και έτσι έχει διπλή αξία για εκείνη.

Η όμορφη τραγουδίστρια με την κατακόκκινη τουαλέτα της δεν δίστασε να αναφερθεί μπροστά στα εκατομμύρια τηλεθεατών στη μάχη που έδωσε και δίνει για να ξαναβρεί τον εαυτό της, παλεύοντας με την ασθένεια του λύκου.

«Το 2014, από αυτή τη σκηνή ήταν η πρώτη στιγμή που ήμουν αυθεντικά 100% ειλικρινής μαζί σας. (όταν τραγούδησε το "The Heart Wants What It Wants"). Πολλοί από εσάς γνωρίζετε πολλά για τη ζωή μου, είτε το ήθελα είτε όχι, και έπρεπε να σταματήσω. Γιατί τα είχα όλα, αλλά ήμουν κομμάτια εσωτερικά. Και τα κρατούσα μαζί και ορκίστηκα ότι δεν θα σας απογοητεύσω ποτέ. Αλλά το έκανα υπερβολικά, και απογοήτευσα τον εαυτό μου. Δεν θέλω να βλέπω κορμιά στο Instagram θέλω να δω τι υπάρχει εδώ (στην καρδιά) .Δεν θέλω να πάρω επιβεβαίωση, ούτε τη χρειάζομαι πια.»

Κρατώντας τη συγκίνησή της έδωσε μήνυμα ελπίδας σε όσους περνούν τα ίδια με εκείνη: «Αν έχεις "σπάσει", δεν χρειάζεται να μείνεις έτσι»

Η διάσημη τραγουδίστρια εισήχθη τον Αύγουστο σε κλινική στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από λύκο. «Aνακάλυψα ότι το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη είναι συνέπειες του Λύκου από τον οποίο πάσχω. Θέλω να είμαι παραγωγική και ποιοτική στη δουλειά μου, αλλά κυρίως ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξή του και να τονίσω ότι οι θαυμαστές μου είναι πολύ σημαντικοί για μένα, απλά αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθώ στο να γίνω καλά», ανέφερε ανακοινώνοντας την απόφασή της.