Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις στο «Περιβόλι» στη Βάρη!

09.12.2016
Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις διαφορετικές από τις άλλες ετοιμάζουμε φέτος στο καταπράσινο Περιβόλι στη Βάρη, στο αγαπημένο καταφύγιο μικρών και μεγάλων!

Αυτά τα Χριστούγεννα στο κτήμα μας, σε έναν χώρο 4 στρεμμάτων, ασφαλή και απόλυτα ελεύθερο από κάθε είδους τροχοφόρα, θα απολαύσετε την ελευθερία του περίπατου στη φύση, τη θαλπωρή της ξυλόσομπας και της ζεστής σοκολάτας με τις πιο γιορτινές δραστηριότητες που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.


Blue Blocks στο Περιβόλι - Το παιχνίδι όπως το έχουμε ονειρευτεί!

Παρασκευή 09/12, 15:30 – 19:15

Κυριακή 11/12, 11:00 – 17:00

Η διασκέδαση χτυπάει… μπλε!

Το Περιβόλι στη Βάρη μεταμορφώνεται στην απόλυτη παιχνιδοχώρα των παιδιών, με τα Blue Blocks! Μικρά & μεγάλα κομμάτια από μη-τοξικό & αδιάβροχο αφρώδες υλικό σε έντονο μπλε χρώμα και αμέτρητα σχήματα, κατακλύζουν κάθε γωνιά του Περιβολιού: κύβοι, τουβλάκια, μακαρόνια, σωλήνες & ό,τι άλλο βάλει ο νους, στοιβάζονται & συναρμολογούνται με απεριόριστους τρόπους, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να δημιουργήσουν τον δικό τους μοναδικό παιχνιδότοπο.


X-mas Brunch … που Χριστούγεννα σημαίνει!

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, X-mas Brunch από τις 10:00 έως τη δύση
Δραστηριότητες: 11:00 – Περίπατος | 12:00 – Χριστουγεννιάτικα κεριά | 13:30 – Στολίδι από κουκουνάρι | 15:00 – Gingerbread men | 16:00 – Χριστουγεννιάτικη εικόνα σε ξύλο

Μικροί & μεγάλοι απολαμβάνουν οικογενειακά στην Κουζίνα του Περιβολιού, ένα εορταστικό μενού γεμάτο γευστικές δημιουργίες & μεθυστικά χριστουγεννιάτικα αρώματα!

Ταυτόχρονα τα παιδιά, διασκεδάζουν με πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες όλη μέρα. Περπατούν στα φυσικά μονοπάτια του Περιβολιού, φτιάχνουν χειροποίητα χριστουγεννιάτικα κεράκια από φυσικό κερί μέλισσας, μαζεύουν κουκουνάρια από το Περιβόλι & τα μεταμορφώνουν σε αστραφτερά χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο.

Πλάθουν & ετοιμάζουν με τα χεράκια τους Gingerbread Men, τραγανούς μπισκοτανθρώπους.

Και φυσικά, ζωγραφίζουν & αποτυπώνουν τις αγαπημένες τους χριστουγεννιάτικες εικόνες πάνω σε ροδέλες ξύλου, δημιουργώντας πολύχρωμα στολίδια με την υπογραφή τους.




X-mas Camp

27/12 – 30/12 & 02/01 – 05/01, 08:30 – 16:30

Τέλος το «Μαμά, βαριέμαι». Αυτά τα Χριστούγεννα έχουμε το X-mas Camp!

Όλα τα παιδιά 4 έως 11 ετών, ξεχνούν το αυστηρό καθημερινό πρόγραμμα και κάνουν χριστουγεννιάτικες διακοπές, όπως ακριβώς τις έχουν φανταστεί.

Από το πρωί μέχρι και το απόγευμα, παίζουν, τρέχουν, γελάνε, μαγειρεύουν, καλλιεργούν, ζωγραφίζουν & χαλαρώνουν με φόντο τη φύση του Περιβολιού! Απολαμβάνουν ελεύθερο φυσικό παιχνίδι, καλλιεργούν τα παρτέρια του Περιβολιού, μαγειρεύουν με τα χεράκια τους και χαλαρώνουν πλάι στη θαλπωρή της σόμπας με συναρπαστικές χριστουγεννιάτικες ιστορίες!

Fresh Start Weekend

Παρασκευή 6 και Σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιανουαρίου, από τις 10:00 έως τη δύση

Επιχείρηση- αποτοξίνωση όλης της οικογένειας μετά τις διακοπές!

Η Κουζίνα του Περιβολιού στρώνει τραπέζι & προσφέρει το πιο ελαφρύ αποτοξινωτικό μενού, ιδανικό για ένα νόστιμο ξεκίνημα της χρονιάς!

Ταυτόχρονα, οι παράλληλες δραστηριότητες του Περιβολιού ξετρελαίνουν τους πάντες!

Όσο τα παιδιά περπατούν στα μονοπάτια του Περιβολιού γνωρίζοντας τον κύκλο της ζωής & μαθαίνοντας να συνυπάρχουν αρμονικά με τη φύση, οι μεγάλοι κάνουν Detox Yoga Twists με την Αριάδνη Οικονομίδη.


Το Περιβόλι στη Βάρη- Κυργίων 15, Βάρη (δίπλα στη Σχολή Ευελπίδων)

Τ: 210 8963000 | E: [email protected]

www.perivolivari.gr | www.facebook.com/PerivoliVari