Οι Men in Coats στο Coronet!

29.01.2004
Eνα από τα πιο πετυχημένα κωμικά δίδυμα της Αγγλίας εμφανίζονται στο Coronet ως τις 9 Μαρτίου για να χαρίσουν άφθονο γέλιο. Η παράστασή τους είναι αστεία, χαρούμενη και ονειρική. Πάνω απ'όλα όμως είναι διασκέδαση για όλη την οικογένεια.
&00 Πότε: 13 Φεβρουαρίου - 9 Μαρτίου
Που: Θέατρο Coronet
Tι: Men in coats, Όταν ο "Τσάρλι Τσάπλιν" συνάντησε τον "ET τον εξωγήινο"...
τηλ. 210-7012123

Eνα από τα πιο πετυχημένα κωμικά δίδυμα της Αγγλίας αυτή την εποχή παρουσιάζονται στο Coronet για να χαρίσουν άφθονο γέλιο. Η παράστασή τους είναι αστεία, χαρούμενη και ονειρική. Πάνω απ'όλα όμως είναι διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Οι Men In coats παρουσιάζουν μια παράσταση που μπορεί να την δει ο καθένας χωρίς να παρεμβάλλεται το πρόβλημα της γλώσσας. Κι αυτό γιατί η παράσταση περιέχει μιμητική, στοιχεία φαρσοκωμωδίας που χρησιμοποιούν οι κλόουν αλλά και διάφορα είδη από εκφραστικές τέχνες.
Η παράσταση ξεκινά με δύο πράσινα μπουφάν-παλτό που συνεχίζουν σε δυο παράξενες κουκούλες, οι οποίες κρύβουν σχεδόν όλο το πρόσωπο (από αυτά πήρε και το όνομα η παράσταση). Μέσα σε αυτά τα μπουφάν κρύβονται δύο πολύ αστείοι τύποι, που προκαλούν αυθόρμητα το γέλιο... χωρίς να ανοίξουν το στόμα τους. Χρησιμοποιούν εφέ, μαγικά κόλπα και διάσημα soundtracks για να ετοιμάσουν τις σκηνές της παράστασης.
Ποιός είναι ο κόσμος τους; Ο Τσάρλι Τσάπλιν, ο ΕΤ ο εξωγήινος, οι Επικίνδυνες αποστολές, τα ακροβατικά, οι πάπιες, το φούσκωμα μπαλονιών, τα κουκούτσια πορτοκαλιού, ο Ρόκυ, αλλά κυρίως η μαγεία και το γέλιο.
Η παράσταση θα μπορούσε να είναι ένα κουκλοθέατρο με ανθρώπινες κούκλες. Ή αυτές οι ασπρόμαυρες ταινίες με ήρωες σαν τον Τσάρλι Τσάπλιν ή τον Χοντρό και τον λιγνό. Έτσι ακριβώς συμβαίνει με τους Men in coats. Η απουσία ομιλίας δεν γίνεται εμφανής. Το καταπληκτικό αυτό δίδυμο είναι τόσο ικανοί ηθοποιοί που μπορούν σας πείσουν ότι σας μιλούσανε όλο το βράδυ χωρίς να αρθρώσουν λέξη.