Το γελοίον του πράγματος και χαράς ευαγγέλια!

02.11.2004
Κάθε μέρα και μία διαφορετική ζωντανή μουσική παράσταση σας περιμένει στο θέατρο Χυτήριο, αυτό το χειμώνα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στις 11 το βράδυ, η σαΤΥΡΙκή μουσική παράσταση του Παντελή Αμπαζή: "το γελοίον του πράγματος και χαράς ευαγγέλια!"
Κάθε μέρα και μία διαφορετική ζωντανή μουσική παράσταση σας περιμένει στο θέατρο Χυτήριο, αυτό το χειμώνα.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στις 11 το βράδυ, η σαΤΥΡΙκή μουσική παράσταση του Παντελή Αμπαζή: "το γελοίον του πράγματος και χαράς ευαγγέλια!" με σκωπτικά, σατυρικά, χιουμοριστικά, εύθυμα, λαϊκά, ελαφρά, αρχοντορεμπέτικα, καντάδες, παραδοσιακά και ανέκδοτα τραγούδια, από ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και το συγκρότημα: "ΖωντανΟΙ ΜουσικΟΙ".

Κάθε Τετάρτη ο Μωυσής Ασέρ, η Σοφία Ασσυχίδου και ο Κοσμάς Κοκόλης με μπουζούκι, κιθάρα, πιάνο, σε έντεχνα λαϊκά τραγούδια και τραγούδια από το νέο τους δίσκο: "ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ"

Κάθε Πέμπτη ο Μάρκος Δεληβοριάς, η Tania Ensing και ο Θανάσης Ζαχαρόπουλος με τις κιθάρες τους σε διεθνές ρεπερτόριο Beatles, Simon & Garfunkel, Leonard Κohen και δικά τους τραγούδια.

Κάθε Κυριακή ένα αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι από το μουσικό τρίο "ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ" με την Ντόρα Αθανασίου (τραγούδι), τον Μηνά Μπόγρη (κιθάρα) και τον Λεωνίδα Μαριδάκη (πιάνο).

Παράλληλα στο χώρο λειτουργεί έκθεση πρωτότυπων έγχρωμων και ασπρόμαυρων σκίτσων και γελοιογραφιών του σκιτσογράφου Στάθη Σταυρόπουλου.

H δίωρη αυτή σαΤΥΡΙκή μουσική παράσταση, "Το γελοίον του πράγματος και χαράς ευαγγέλια!", αποτελείται από τραγούδια α) ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ & β) ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ. Στο 1ο μέρος παρουσιάζονται πρόζες, κουίζ, αστεία και σαΤΥΡΙκά άσματα. Στο 2ο μέρος λαϊκό πάλκο με πασίγνωστα σουξέ, εύθυμα διασκεδαστικά τραγούδια, από προπολεμικά μέχρι σύγχρονα ακόμα και ανέκδοτα! Παιζοτραγουδούν ΟΛΟΙ!
www.ampazis.gr

Θέατρο Χυτήριο: Ιερά Οδός 44 τηλ. 210-3412313, www.xitirio.gr
Εισιτήριο: 11 ευρώ