Χριστουγεννιάτικο όνειρο από την Κάρμεν Ρουγγέρη

08.12.2004
Μία πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη παράσταση με την καλλιτεχνική σφραγίδα της Κάρμεν Ρουγγέρη επιφυλάσσει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στους μικρούς του φίλους.

Μία πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη παράσταση με την καλλιτεχνική σφραγίδα της Κάρμεν Ρουγγέρη επιφυλάσσει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στους μικρούς του φίλους. Η δημοφιλής ηθοποιός θα σκηνοθετήσει την μουσικοθεατρική παιδική παραγωγή Το παιδί και το όνειρο, η οποία θα παρουσιαστεί για 3 σχολικές και 3 βραδινές παραστάσεις στις 15, 16 και 17 Δεκεμβρίου 2004.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται την νύχτα των Χριστουγέννων. Την ώρα που ένα παιδάκι αποκοιμιέται τα έπιπλα του σπιτιού ζωντανεύουν και αρχίζουν να το κατηγορούν. Η κα Ντουλάπα έξαλλη διαμαρτύρεται γιατί ο μικρός παίζει μπάλα πάνω στο στήθος της. Το Ρολόι του τοίχου είναι έξαλλο γιατί ο μικρός χρησιμοποιεί το εκκρεμές του σαν φτυάρι για τις γλάστρες της βεράντας. Η δις Αντίκα -ο καθρέφτης του Σαλονιού- θρηνεί τα διακοσμητικά της. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει μόνο σπασμένα στολίδια μια που ο μικρός το έχει ρίξει κάτω άπειρες φορές. «Να τον δικάσουμε!», λέει κάποιος και όλοι δέχονται ευχαρίστως. Στη δίκη που ακολουθεί όλοι θα είναι μάρτυρες κατηγορίας, η κα Ντουλάπα πρόεδρος δικαστηρίου, μάρτυρας υπεράσπισης η μικρή του αδελφή και συνήγορος υπεράσπισης ο Άγιος Βασίλης που τυχαία περνά από εκεί.

Που : Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Πότε : 15,16 και 17 Δεκεμβρίου

Ώρες παράστασης : 10.00 και 20.00

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ (μαθητικά-φοιτητικά) 30 ευρώ (γενική είσοδος)