Κινέζικα ακροβατικά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!

11.01.2006
Ακροβατώντας στα όρια του απίθανου η διάσημη ομάδα Shanghai Magic Troupe έρχεται επιτέλους και στην Ελλάδα! Έτσι από τις 26 Ιανουαρίου οι εντυπωσιακοί Κινέζοι ακροβάτες - οι μόνοι που έχουν παίξει στο Broadway..έρχονται στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο !
Ακροβατώντας στα όρια του απίθανου η διάσημη ομάδα Shanghai Magic Troupe έρχεται επιτέλους και στην Ελλάδα! Έτσι από τις 26 Ιανουαρίου οι εντυπωσιακοί Κινέζοι ακροβάτες - οι μόνοι που έχουν παίξει στο Broadway... έρχονται στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο!

Στο πάνθεον των συνεχιστών της κινεζικής παράδοσης οι σπουδαστές της σχολής «Hai» κατέχουν την πιο λαμπρή θέση. Τα τελευταία 40 χρόνια οι καλύτεροι απόφοιτοι της σχολής μελετούν και διαδίδουν ανά τον κόσμο τη λαϊκή τέχνη. Έτσι δημιουργήθηκε η Μαγική Ομάδα της Σαγκάης (Shanghai Magic Troupe) και το νεότερο μέλος της, το περιοδεύον ανά τον κόσμο τσίρκο (New Shanghai Circus).

Έχοντας στις αποσκευές τους μία ευρεία γκάμα μαγικών κόλπων μαζί με μερικά από τα πιο απαιτητικά ακροβατικά, οι δύο ομάδες ενωμένες ή χωριστά η καθεμία διασχίζουν τον κόσμο, αφήνοντας άναυδους όλο και περισσότερους θεατές. Πρόσφατα, η ομάδα των performers δημιούργησε μια σειρά από εκπληκτικές παραγωγές, ενώ έχουν ενταχθεί σε αυτήν νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες, που έχουν τιμηθεί με χρυσά μετάλλια και βραβεία σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς. Το σόου περιλαμβάνει μια ποικιλία από κόλπα ισορροπίας, παραστάσεις κουνγκ- φού, πιάτα που στριφογυρνάνε, πυραμίδα από καρέκλες, νούμερα αυτοσυγκέντρωσης, εναέρια ακροβατικά και πολλά άλλα.

Μεταξύ των χωρών που έχουν επισκεφτεί είναι οι Η.Π.Α., ο Καναδάς, η Ιαπωνία, , η Τουρκία, η Γαλλία κ.α. Όπου και να έχουν βρεθεί οι Κινέζοι καλλιτέχνες, τόσο οι κριτικοί όσο και το κοινό έχουν μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις, γεγονός που τους έχει κάνει διάσημους όχι μόνο στη χώρα τους αλλά και στο εξωτερικό.

Οι ακροβάτες του New Shanghai circus ξεχωρίζουν γιατί:
Είναι οι πρώτοι Κινέζοι ακροβάτες που εμφανίστηκαν στο Broadway.
Είναι οι πρώτοι Κινέζοι ακροβάτες που τιμήθηκαν με το βραβείο Best International Cultural Exchange για τη συμβολή τους στη διάδοση του κινέζικου πολιτισμού. Το βραβείο τούς απένειμε ο Θεατρικός Οργανισμός της Νέας Υόρκης.
Είναι οι πρώτοι Κινέζοι ακροβάτες που το σόου τους μεταδόθηκε ζωντανά από το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο PBS.
Είναι οι πρώτοι Κινέζοι ακροβάτες που κέρδισαν το βραβείο Best Performance στο Μπράνσον.
Είναι οι πρώτοι Κινέζοι ακροβάτες που κέρδισαν το βραβείο Πρωτότυπης Παράστασης (Best Originality Prize) σε διεθνή διαγωνισμό.
Είναι οι πρώτοι Κινέζοι ακροβάτες που ξεκίνησαν τις καθημερινές παραστάσεις στο Tourist Show Market της Σαγκάης.
Είναι οι πρώτοι Κινέζοι ακροβάτες που χρησιμοποίησαν τις τεχνικές του θεάτρου στις παραστάσεις τους.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 143 - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
ΑΘΗΝΑ 17121

www.gialino.gr