"Παίζουν το τραγούδι μας" στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης

16.01.2006
Με σκηνικό τη Νέα Υόρκη του σήμερα αυτή η ξεκαρδιστική αλλά και σε πολλά σημεία συγκινητική ιστορία του Neil Simon, αφηγείται την γέννηση ενός μεγάλου έρωτα ανάμεσα στο συνθέτη Βέρνον Γκερς και την στιχουργό Σόνια Γουόλσκ...
"Παίζουν το τραγούδι μας", είναι το έργο του Neil Simon που από τις 2 Φεβρουαρίου θα παρουσιάζεται στο θέατρο Ιλίσια- Βολανάκης.

Με σκηνικό τη Νέα Υόρκη του σήμερα αυτή η ξεκαρδιστική, αλλά και σε πολλά σημεία συγκινητική ιστορία του Neil Simon, αφηγείται την γέννηση ενός μεγάλου έρωτα ανάμεσα στο συνθέτη Βέρνον Γκερς και την στιχουργό Σόνια Γουόλσκ. Εκείνος είναι γοητευτικός, πετυχημένος, πάμπλουτος και βραβευμένος με Όσκαρ. Εκείνη είναι αλλοπρόσαλλη, γοητευτική, πάμπτωχη, ντυμένη με ρούχα από παραστάσεις, αλλά πεισματάρα και σίγουρη για το ταλέντο της.
Το όνειρο της Σόνιας ήταν να συνεργαστεί με τον διάσημο συνθέτη χωρίς όμως να υπολογίσει την γοητεία που θα ασκούσε πάνω της ο παλαιού τύπου συντηρητικός Βέρνον. Από την άλλη ο Βέρνον δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα ερωτευόταν ένα πλάσμα σαν τη Σόνια ειδικά την στιγμή που εκείνη είναι ανίκανη να χωρίσει οριστικά από τον πρώην φίλο της Λίον. Αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την πανάρχαια θεωρία πως «Τα ετερώνυμα έλκονται» μας βάζουν σε μια ιστορία γεμάτη συγκίνηση γέλιο και μουσική για να καταλήξουν στο απροσδόκητο φινάλε.

Συντελεστές:
Διασκευή
: Μιμή Ντενίση
Σκηνοθεσία: Ελλη Παπακωνσταντίνου
Σκηνικά- Κοστούμια: Φωτεινή Δήμου
Φωτισμοί: Παναγιώτης Μανούσης
Μουσική Επιμέλεια: Αλέξιος Πρίφτης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μιμή Ντενίση
Παραγωγή: Τάσος Παπανδρέου
Παίζουν: Πέγκυ Τρικαλιώτη, Νίκος Ψαρράς

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Τετάρτη ως Παρασκευή: 21:30
Σάββατο και Κυριακή: 18:30 & 21:30

Εισιτήρια
21 ευρώ, 18 (φοιτητικό) ευρώ

ΑΠΟ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ-ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ