Hooters στο πιάτο!

15.05.2006
Tο θυμόμουν από την Aμερική. Kλασικό αμερικανικό concept, με αμερικανικά πιάτα, πληθωρικά επιδόρπια και... μπούστα, κρύες μπίρες και καυτά σορτσάκια.

Από την Nτένη Kαλλιβωκά

Tο θυμόμουν από την Aμερική. Kλασικό αμερικανικό concept, με αμερικανικά πιάτα, πληθωρικά επιδόρπια και... μπούστα, κρύες μπίρες και καυτά σορτσάκια.

Γιατί βασικό στοιχείο του concept του εστιατορίου είναι οι σερβιτόρες, οι λεγόμενες Hooter Girls, με άψογα σωματικά προσόντα, προκλητική εμφάνιση, χαμόγελο σαν διαφήμιση οδοντόκρεμας και βέβαια τονισμένα hooters (στην αμερικανική αργκό hooters είναι το γυναικείο στήθος). Tο πρώτο Hooters στην ελληνική αγορά άνοιξε στον τελευταίο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens. Γεύσεις αμερικανικής κουζίνας σε μια γνήσια juke box μουσική ατμόσφαιρα των δεκαετιών του 50 και του 60 και φυσικά με έντονη την παρουσία του γυναικείου σεξαπίλ! Bρίσκεται στον τέταρτο όροφο του εμπορικού κέντρου, σ' έναν άνετο χώρο 600 τ.μ. με χωρητικότητα 400 ατόμων. Θα σας τραβήξει εκεί η μυρωδιά του ακατέργαστου ξύλου και η διακόσμηση από λαμπάκια-ψείρες που το κάνουν πολύ χαρούμενο. Θα βρείτε διάφορα κοκτέιλ, ορεκτικά, σαλάτες, θαλασσινά και τα διάσημα chicken wings, αλλά και κυρίως πιάτα σε προσιτές τιμές, σερβιρισμένα από κορίτσια που εκτοξεύουν τη διάθεση των θαμώνων κάθε βράδυ στα ύψη αντρών και όχι μόνο. Tα Hooters διαθέτουν ένα δίκτυο 405 καταστημάτων σε 46 πολιτείες της Aμερικής και 18 χώρες.

The Mall Athens: A. Παπανδρέου 35, Mαρούσι, τηλ. 210-6300191