Il Doppio

24.05.2006
Το Il Doppio δεν είναι μία ακόμη ιταλική ταβέρνα, αλλά μια ξεχωριστή γευστική γωνιά που ήρθε πριν από μερικούς μήνες για να μας ξεναγήσει στην κουλτούρα της ιταλικής γαστρονομίας.

Το Il Doppio δεν είναι μία ακόμη ιταλική ταβέρνα, αλλά μια ξεχωριστή γευστική γωνιά που ήρθε πριν από μερικούς μήνες για να μας ξεναγήσει στην κουλτούρα της ιταλικής γαστρονομίας. Kάθε μέρα της εβδομάδας, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του αφού η κουζίνα του είναι ανοιχτή και καθένας μπορεί να παρακολουθήσει πώς ετοιμάζονται τα χειροποίητα ραβιόλια, τα λαζάνια al forno, το φιλέτο σολομού με πορτοκάλι και όχι μόνο.

Διότι και το ριζότο είναι πολύ δυνατό, αλλά και τα λιγκουίνι με φρέσκα θαλασσινά πολύ γευστικό πιάτο. H μπιστέκα Il Doppio έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς φίλους, ενώ οι πλούσιες σαλάτες έχουν γοητεύσει αυτούς που προτιμούν κάτι γευστικό αλλά συγχρόνως ελαφρύ.

Tα επιδόρπια, η πανακότα και το σπιτικό τιραμισού, κλασικά κι αγαπημένα, κλείνουν με τον καλύτερο τρόπο το γευστικό ταξίδιμ ενώ ο λογαριασμός είναι μία ευχάριστη έκπληξη, αφού ένα πλήρες δείπνο με ορεκτικό ή ζυμαρικό, κυρίως πιάτο, σαλάτα και γλυκό κοστίζει περίπου 15 ενώ το μισό λίτρο εκλεκτό ιταλικό κρασί στην καράφα μόνο 3.

Mία προσωπική ή επαγγελματική πρόσκληση στο Il Doppio έχει πάντα μεγάλη επιτυχία, αφού διαθέτει τον ασυνήθιστο συνδυασμό γεύσεων υψηλής ποιότητας, με χαμηλό κόστος και φανταστικό σέρβις.


Στη θρυλική πλατεία των Eξαρχείων μια νέα ιταλική ταβέρνα κάνει την έκπληξη.

{ Info }
Il Doppio: A. Mεταξά 30, Πλατεία Eξαρχείων, τηλ.: 210 3304333.