"Με το ίδιο νόμισμα" στο Θέατρο Λαμπέτη!

13.06.2006
Το έργο του Αμερικανού συγγραφέα Νόρμαν Κράσνα «Με το ίδιο νόμισμα» σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου παρουσιάζεται φέτος το καλοκαίρι στο θερινό Λαμπέτη!
Το έργο του Αμερικανού συγγραφέα Νόρμαν Κράσνα «Με το ίδιο νόμισμα» σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου παρουσιάζεται φέτος το καλοκαίρι στο θερινό θέατρο Λαμπέτη!

Η Λίλιαν και ο Ντένις είναι πολύ ερωτευμένοι. Επειδή ο Ντένις δεν ζηλεύει καθόλου τη Λίλιαν, η αδελφή της Γκλόρια υποπτεύεται ότι ο Ντένις την απατά και γι’ αυτό τη συμβουλεύει ότι πρέπει να βάλουν κοριό να τον παρακολουθούν. Όταν φέρνουν τον ειδικό για την τοποθέτηση του κοριού αυτός με το ειδικό μηχάνημα του, ανακαλύπτει ότι ήδη υπάρχει κοριός που παρακολουθεί τη Λίλιαν.

Τότε γίνεται έξαλλη και καταλαβαίνει γιατί δεν τη ζηλεύει καθόλου ο Ντένις. Έτσι πάντα μαζί με τη Γκλόρια αποφασίζουν να πάρουν εκδίκηση. Χωρίς να πουν τίποτα, εξακολουθούν να παίζουν το παιχνίδι, αλλά με τους δικούς τους κανόνες πια, πληρώνοντας με το ίδιο νόμισμα τον Ντένις και τον συγκάτοικο του Όλιβερ που είναι γιατροί, φίλοι και έχουν στήσει μαζί την παγίδα...

Τη μετάφραση υπογράφει η Έλενα Ακρίτα, τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Χριστίνα Κωστέα, τους φωτισμούς ο Αλέκος Αναστασίου.

Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης): Μαριάννα Τουμασάτου, Χρήστος Γιάνναρης, Άννα Μονογιού, Πατρίκιος Κωστής, Χάρης Βορκάς, Βασίλης Παλαιολόγος.

Το έργο κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 9.15!

Παραστάσεις:
Βραδινές:
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 9:15 μ.μ.
Κυριακή: 8:15 μ.μ.

Απογευματινή (λαϊκή):
Σάββατο 6:15 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:
24 €, 20 € λαϊκή, 16 € φοιτητικό