Carmen από την Aida Gomez

04.09.2006
Τη τελευταία συγκλονιστική μουσικοχορευτική παράσταση flamenco «CARMEN» με τη μούσα του Carlos Saura, Aida Gomez σε σκηνοθεσία του Emilio Sagi παρουσιάζει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Τι: Carmen
Πότε: Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου
Που: Ηρώδειο
Τιμές Εισιτηρίων :
Διακεκριμένη ζώνη : 100 ευρώ
Ζώνη Α : 85 ευρώ
Ζώνη Β : 70 ευρώ
Ζώνη Γ : 55 ευρώ
Άνω διάζωμα : 38 ευρώ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Ταμεία Ελληνικού Φεστιβάλ από 7 Αυγούστου: Πανεπιστημίου 39, Τηλ. : 210-3272000
ΕΛΒΑ (Έχει ήδη αρχίσει): Τηλ.: 210- 6728079, 210- 6728080
Οn Line Aγορά (Έχει ήδη αρχίσει): www.ticketservices.gr
Τηλεφωνική Αγορά (Έχει ήδη αρχίσει):Τηλ. : 210-7234567

Τη τελευταία συγκλονιστική μουσικοχορευτική παράσταση flamenco «CARMEN» με τη μούσα του Carlos Saura, Aida Gomez σε σκηνοθεσία του Emilio Sagi παρουσιάζει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Πρόκειται για τη φετινή παραγωγή της οποίας η πρεμιέρα δόθηκε με εξαιρετική επιτυχία στις 9 Μαρτίου στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ του Jerez της Ισπανίας. Μετά τη θριαμβευτική πρεμιέρα η CARMEN περιόδευσε με μεγάλη επιτυχία ήδη, στην Ιαπωνία για 1 μήνα και ακολούθησε η Ταϊβάν ενώ οι παραστάσεις συνεχίζονται στην Ισπανία και από την Αθήνα αρχίζει η μεγάλη Ευρωπαϊκή περιοδεία και θα ακολουθήσει το Μεξικό και η Αμερική.

H Aida Gomez, χορεύτρια και χορογράφος, η οποία είχε συναρπάσει το ελληνικό κοινό προ τριετίας με τη σαγηνευτική «ΣΑΛΩΜΗ», έχει διατελέσει επί σειρά ετών καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Μπαλέτου της Ισπανίας (Ballet Nacional de Εspaña).

Τη μουσική διεύθυνση - προσαρμογές - παρεμβάσεις μουσικής flamenco έχει ο σημαντικός συνθέτης και συνεργάτης του Ballet Nacional de Εspaña, Jose Antonio Rodriguez στον οποίο οφείλεται και η τελευταία παραγωγή του Ballet Nacional de Εspaña με τίτλο La Leyenda.

Ο σκηνοθέτης Emilio Sagi είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Teatro Zarzuela και Teatro Real της Μαδρίτης. Τους βασικούς ρόλους ερμηνεύουν (πλην της Aida Gomez) 5 σολίστ του Εθνικού Μπαλέτου της Ισπανίας και συνοδεύει το 20μελές συγκρότημά της, Compañia De Danza Española.

Η χαρισματική Aida Gomez ερμηνεύει με τον καλύτερο τρόπο το ρόλο της Carmen συνδυάζοντας σε βαθμό τελειότητας τη χορευτική της δεινότητα στο φλαμένκο με τις γνώσεις της στον κλασσικό χορό.

Η ιστορία σκιαγραφεί το πορτρέτο μιας ερωτευμένης γυναίκας αισθησιακής και προκλητικής, γεμάτης ένταση και πάθος που είναι αποφασισμένη για όλα. "Γιατί" όπως επισημαίνει η Aida Gomez "χωρίς αγάπη δεν υπάρχει ζωή".