Αστέρια του χορού μαγεύουν στο Ηρώδειο

11.09.2006
Δεκαέξι κορυφαίοι σολίστες από τα δύο πιο διάσημα συγκροτήματα μπαλέτου της Ρωσίας, Mariinsky και Bolshoi, μαζί με 10μελές corps de ballet του θεάτρου Bolshoi, σε μία μοναδική παράσταση την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Τι: Τ’ Αστέρια των Mariinsky - Bolshoi Λάμπουν Κάτω απ’ την Ακρόπολη.
Που- Πότε: Ηρώδειο- Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2006
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Διακεκριμένη ζώνη : 110 ευρώ
Ζώνη Α : 90 ευρώ
Ζώνη Β : 75 ευρώ
Ζώνη Γ : 58 ευρώ
Άνω διάζωμα : 40 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Ταμεία Ελληνικού Φεστιβάλ: Πανεπιστημίου 39, Τηλ. : 210 - 3272000
ΕΛΒΑ : Τηλ.: 210 ? 6728079, 210 ? 6728080
Οn Line Aγορά: www.ticketservices.gr
Τηλεφωνική Αγορά: Τηλ. : 210 - 7234567

Οι δεκαέξι κορυφαίοι σολίστες από τα δύο πιο διάσημα συγκροτήματα μπαλέτου της Ρωσίας, Mariinsky και Bolshoi, μαζί με 10μελές corps de ballet του θεάτρου Bolshoiθα δώσουν μία μοναδική παράσταση την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού!

Τα αστέρια που θα λάμψουν κάτω από την Ακρόπολη είναι: ο Farukh Ruzimatov, o Sergei Philin, o Dmitrij Gudanov, o Eugene Ivanchenko, o Mark Peretokin, o Ajdar Akhmetov, o Dmitry Zababurin, o Gennadij Yanin, ο Andrey Evdokimov, η Diana Vishneva, η Ilze Liepa, η Tatiana Tchernobrovkina, η Lilia Mousavarova, η Nadezhda Gracheva, η Anna Antonicheva, η Ksenia Tsareva.

Οι χορογραφίες των αθάνατων κλασικών Πετιπά, Περώ και Κοραλί εναλλάσσονται με τους νεοκλασικούς Φόκιν, Γκόρσκι και Λαβρόφσκι για να προχωρήσουν στους σύγχρονους Γκριγκόροβιτς, Αλόνσο, ΜακΜίλλαν και Μπεζάρ.

Από τη ρομαντική «Λίμνη των Κύκνων» και τον σπανιόλο «Δον Κιχώτη» στο μεσοπόλεμο με τη σκηνή του καμπαρέ από τον «Χρυσό Αιώνα», αλλά και σε ένα ... λικνιστικό «Τάνγκο» (του Πιατσόλα). Το υπέροχο «Αντατζέτο» του Μάλερ οδηγεί στη «Θάλασσα» του δικού μας Δ. Αράπη. Και βεβαια δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο περίφημος «Γερανός» των Ετό και Γιαμαγκούτσι.