«Το "Τρέντυ"... θα σφυρίξει τρεις φορές»!

13.10.2006
Σε μια στιγμή που η επιθεώρηση περνάει κρίση (σχεδόν λιποθυμάει), στο θέατρο Χορν έρχεται, «Το "Τρέντυ"... θα σφυρίξει τρεις φορές» για να μας θυμίσει πως είναι να σκέφτεσαι, να αντιδράς, με τι εκνευρίζεσαι και με τι γελάς εδώ που έχουμε φτάσει...
Σε μια στιγμή που η επιθεώρηση περνάει κρίση (σχεδόν λιποθυμάει), στο θέατρο Χορν έρχεται, «Το «Τρέντυ»... θα σφυρίξει τρεις φορές» για να μας θυμίσει πως είναι να σκέφτεσαι, να αντιδράς, με τι εκνευρίζεσαι και με τι γελάς εδώ που έχουμε φτάσει...

Ο Σταμάτης Φασουλής, που επιστρέφει στο είδος μετά από 15 χρόνια, μαζί με τον Κοσμά Βίδο, τον Βαγγέλη Νάση και τον Παντελή Καναράκη θα ήθελαν να δώσουν αυτό τον Οκτώβριο το φιλί της ζωής στην επιθεώρηση και με τη γραφή τους να καυτηριάσουν την μη πραγματικότητα στην οποία ζούμε.

Η καριερίστικη πολιτική των πολιτικών μας, η πολιτική των πολιτιστικών μας, η καθημερινή ζωή του στιλ «να κάνω pilates» ή «να νίψω τας χείρας μου;», ή το ερώτημα που πλανάται πάνω από τον γυναικείο πληθυσμό «Η δική μου κρέμα ενυδατώνει καλύτερα ή του Γιώργου;», η μόδα, η τηλεόραση, οι διαφημίσεις, οι δυσφημίσεις, οι κυβερνητικοί διπρόσωποι, οι μετροσέξουαλ, οι αμετροσέξουαλ και η μεγάλη απόσταση πού γίνεται μηδαμινή για να φτάσεις από τα Σπάτα «τσιφ» στα ?spa? είναι μερικά από τα θέματα που λέγονται, τραγουδιούνται και χορεύονται από τη στιγμή που «Το «Τρέντυ» ?θα σφυρίξει τρεις φορές».

Μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή, θα το διαπράξουν επί σκηνής η Ελένη Καστάνη, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Σταύρος Νικολαΐδης, η Εφη Παπαθεοδώρου που μπήκε στο θίασο στο «Παρά πέντε», η Ναταλία Λιονάκη, ο Όθων Μεταξάς, η Μαριάννα Πολυχρονίδη, και ο Δημήτρης Τσέλιος.
Μαζί τους και ο Γιάννης Ζουγανέλης που έχει γράψει τη μουσική και έχει κάνει τη μουσική επιμέλεια και την ενορχήστρωση.

Η Λίνα Νικολακοπούλου έχει γράψει τους στίχους της παράστασης, τα σκηνικά είναι του Γιώργου Γαβαλά, τα κοστούμια του Αγγελου Μέντη, ο σχεδιασμός φωτισμών της Ελευθερίας Ντεκώ και οι χορογραφίες που θα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη παράσταση, είναι του Δημήτρη Παπάζογλου.

Βοηθός σκηνοθέτις : Μελίτα Κούρκουλου
ΕΝΑΡΞΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Ενδιάμεση
: Την Τετάρτη μια παράσταση στις 20.00
Βραδινή: Πέμπτη / Παρασκευή / Σάββατο/ Κυριακή στις 21.15
Απογευματινή: Σάββατο (λαϊκή)/Κυριακή στις 18.15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΠΛΑΤΕΙΑ: € 25.00
ΘΕΩΡΕΙΟ: € 22.00
ΛΑΪΚΗ: € 18.00
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: € 18.00
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: € 18.00

Προσφορά της Πέμπτης: Για θεατές κάτω των 25 και άνω των 65 ετών
Εισιτήριο 18.00 €

Παραγωγή : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ