"Νανούρισμα" στο Τόπος Αλλού: Οι νικητές!

07.11.2006
Ξεχώρισαν στο 1ο Φεστιβάλ Νέων Θεατρίνων που οργάνωσε πέρυσι την άνοιξη το Τόπος Αλλού. Η ανατρεπτική ματιά, η φρεσκάδα και το χιούμορ τους είναι ο βασικός λόγος που ο Νίκος Καμτσής, καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου, επέλεξε την Ομάδα Καραβίδα να παρουσιάσει τη δουλειά της ξανά δίνοντας της τη δυνατότητα για μια καλύτερη γνωριμία με το κοινό.
Ξεχώρισαν στο 1ο Φεστιβάλ Νέων Θεατρίνων που οργάνωσε πέρυσι την άνοιξη το Θέατρο Τόπος Αλλού. Η ανατρεπτική ματιά, η φρεσκάδα και το χιούμορ τους είναι ο βασικός λόγος που ο Νίκος Καμτσής, καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου, επέλεξε την Ομάδα Καραβίδα να παρουσιάσει τη δουλειά της ξανά δίνοντας της τη δυνατότητα για μια καλύτερη γνωριμία με το κοινό.

Οι παρακάτω έχουν κερδίσει από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση τις εξής μέρες και ώρες!
24 Νοεμβρίου στις 22.45
Δημάκου Γεωργία, Αργυροπούλου Μαρία, Δημήτρης Λάγαρης

25 Νοεμβρίου στις 22.45
Σοφία Καράμαλη, Γούλας Γιώργος, Πέτρος Βούδδας

26 Νοεμβρίου στις 21.30
Kαλαμπάκου Μαρία, Κυριακή Μαργέτη, Αθανασία Γιαννακοπούλου

Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου μαζί με την αστυνομική τους ταυτότητα την ημέρα της παράστασης!

Η Παράσταση
Ένα μοντέρνο θεατρικό event.
Στην καρδιά της εξωτικής Κυψέλης, ένας αξιολάτρευτος σταρ του θεάτρου ερμηνεύει ρόλους με μαεστρία ενώ μια χαρούμενη Ελληνοαμερικάνα απ’ το κοινό προσπαθεί να του πιάσει τ’ αυτιά. Ελάτε να τον κυνηγήσουμε, να τον ακινητοποιήσουμε και να τον κάνουμε μπάνιο. Το πρόγραμμα διανθίζεται με Bollywood χορευτικά, εντυπωσιακές εισόδους των πρωταγωνιστών, συγκινητικές στιγμές και όμορφα videos. Κατά τη διάρκεια της παράστασης θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις δύο σκηνές του θεάτρου Τόπος Αλλού, το φουαγιέ και τα καμαρίνια. Σας περιμένουμε.

Η Ομάδα
Στην ομάδα Καραβίδα αντιμετωπίζουμε τη θεατρική παράσταση σα μία γιορτή που προετοιμάζουμε μήνες. Μας ένωσε η κοινή αντίληψη για το μοντέρνο κωμικό και η αίσθηση ότι η κωμική φόρμα μπορεί να κουβαλήσει βαρύ φορτίο. Μεγαλώσαμε με τηλεόραση, σινεμά, θέατρο και βραβεία MTV. Βλέπουμε Λαρς φον Τρίερ, Κωνσταντίνο Ρήγο και «Εγκλήματα». Γελάμε με την ειρωνεία του Ροΐδη και με την Ανίτα Πάνια. Η Λήδα Πρωτοψάλτη ήταν συγκλονιστική στην Εκάβη και η Madonna είναι θεά.
Ναι, βγήκαμε στην Ομόνοια όταν η Παπαρίζου κέρδισε στη Eurovision και μας έχει τύχει, μια-δυο φορές, σε κάποια ερωτική απογοήτευση, αντί για το «Μεγάλο Ερωτικό» να βάλουμε το «Σ’ έχω κάνει θεό». Στην πρώτη εκτέλεση, απ’ τη Στανίση.


Οι συντελεστές

Κείμενο - Σκηνοθεσία:
Βασίλης Θεοτόκης
Παίζουν: Ελένη Τριανταφύλλου, Μαρία - Ειρήνη Τσακαλιά, Βασίλης Θεοτόκης.

Κοστούμια-φωτισμοί: Ομάδα Καραβίδα Θέατρο Τόπος Αλλού,

Παραστάσεις: Παρασκευή, Σάββατο, 22.45 Κυριακή 21.30
Διάρκεια: 1.15΄
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 20 € με ποτό

Ώρες ταμείου- κρατήσεις: Συνεχώς στα τηλέφωνα 2108679535, 210 8656004 και 6.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ.
Ειδικές τιμές: Κάθε Δευτέρα για γυναίκες και θεατές άνω των 65 ετών : 15 €
Για φοιτητές, σπουδαστές, νέους κάτω των 19 ετών, στρατιώτες και αλλοδαπούς θεατές σε όλες τις παραστάσεις του θεάτρου: 15 €
Για ομαδικές κρατήσεις από 8 άτομα και άνω: 15 € Προσφορά: Σε κάθε παρέα των τριών ατόμων/εισιτηρίων δωρεάν ένα πρόγραμμα της παράστασης