Πώς νίκησα το AIDS...

27.11.2006
«Η πανδημία του AIDS είναι μύθος». Αυτό έχει να παρουσιάσει η Μαρία Κ., συγγραφέας του βιβλίου "Πώς νίκησα το AIDS". Μια υπέροχη περιπέτεια με τον ιό HIV, κατά κόσμον Μαίρη Παπαγιαννίδου, δημοσιογράφος στο Βήμα της Κυριακής τα τελευταία 18 χρόνια.
«Η πανδημία του AIDS είναι μύθος». Αυτό έχει να παρουσιάσει η Μαρία Κ., συγγραφέας του βιβλίου "Πώς νίκησα το AIDS. Μια υπέροχη περιπέτεια με τον ιό HIV", κατά κόσμον Μαίρη Παπαγιαννίδου, δημοσιογράφος στο Βήμα της Κυριακής τα τελευταία 18 χρόνια.
Η συγγραφέας καταθέτει τα εξής:
"Αποφάσισα να πετάξω τη μυστική ταυτότητά μου όχι μόνο γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω, αλλά γιατί έχω πολλά να αποκαλύψω. Προς το παρόν, θα μου αρκούσε να μετριάσω την ασύστολη ψευδολογία που ετοιμάζεται πάλι εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας για το AIDS. H 1η Δεκεμβρίου έρχεται και θα ήθελα να θυμόσαστε τα εξής:
Η «υπέροχη περιπέτεια»του βιβλίου για μένα ξεκίνησε πρόσφατα, όταν μετά από 21 χρόνια «οροθετικότητας» υποψιάστηκα ότι λέγονται πολλά επίσημα ψέματα σε αυτή την υπόθεση και αποφάσισα να ερευνήσω το θέμα ψύχραιμα. Βρήκα στο Ίντερνετ καταρχάς την απάντηση στο ερώτημα: Πώς γίνεται να μην υπάρχει κανείς άντρας ετεροφυλόφιλος οροθετικός».
Έπειτα αναρωτήθηκα γιατί όλοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Σχεδόν αμέσως βρήκα και τον μη οροθετικό άντρα που παντρεύτηκα, τον Γαλλοκαναδό ειρηνιστή Gilles Saint Pierre. Με τη βοήθειά του ολοκλήρωσα το βιβλίο που θα παρουσιάσω τώρα και το επόμενο που έρχεται σύντομα, για να πω όσα δεν λέγονται και για το υποτιθέμενο AIDS στην Αφρική και σε άλλα μέρη του Τρίτου Κόσμου.
Ιδού οι πρώτες ενδείξεις που είχα ότι το AIDS είναι η μεγαλύτερη απάτη του 20ού αιώνα:
- Κατέθεσα το ερώτημά μου στην ιστοσελίδα www.hivwave.gr και δεν έχω δεχτεί ακόμα καμία ένσταση μετά από 115.000 επισκέψεις.
- Εξέδωσα το σχετικό βιβλίο και δεν αντέδρασε κανείς επίσημος φορέας.
- Κατήγγειλα ονομαστικά συγκεκριμένους γιατρούς και καθηγητές και δεν ζήτησαν ούτε συγγνώμη.

Μοιάζει πως όλοι περιμένουν να σωπάσω, αφού η επίσημη παραπληροφόρηση συνεχίζεται ακάθεκτη και έχει συνοψιστεί στη φράση «Κάντε όλοι το τεστ» χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Και έχει φανεί ως τώρα ότι όσοι καταγγέλλουν την απάτη καταπνίγονται αθορύβως. Όμως, η γνώση τού τι συμβαίνει δεν σε αφήνει να ησυχάσεις."

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS την 1η Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Πώς νίκησα το AIDS - Μια υπέροχη περιπέτεια με τον ιό HIV την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2006 και ώρα 12.30 μ.μ. στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης της Στοάς του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα, τηλ. 210-32.53.989).
Θα συμμετάσχουν ο Νίκος Μπακουνάκης, συγγραφέας, αρχισυντάκτης του ενθέτου των Βιβλίων στην εφημερίδα Το Βήμα της Κυριακής και καθηγητής δημοσιογραφίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και η Σώτη Τριανταφύλλου, συγγραφέας, μεταφράστρια, δημοσιογράφος και καθηγήτρια αμερικανικής ιστορίας με θητεία σε λύκειο του νότιου Μπρονξ. Στο ακροατήριο έχουν προσκληθεί και όλοι οι εκφραστές της επίσημης άποψης. Δική τους απόφαση είναι αν θα παρουσιαστούν για να μιλήσουν ή όχι.