"Έρωτας-Έρωτας" από την Angelus Novus

29.01.2007
Η ομάδα Angelus Novus παρουσιάζει το εικαστικό κουκλοθέατρο "Έρωτας-Έρωτας" για παιδιά κάθε ηλικίας (από 5 έως 105 ετών !!!), στο Στούντιο Νέμεση, από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2007 και κάθε Κυριακή στις 12 η ώρα.
Η ομάδα Angelus Novus παρουσιάζει το εικαστικό κουκλοθέατρο Έρωτας-Έρωτας για παιδιά κάθε ηλικίας (από 5 έως 105 ετών !!!), στο Στούντιο Νέμεση, από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2007 και κάθε Κυριακή στις 12 η ώρα.

Πρόκειται για ένα δίπτυχο που το απαρτίζουν τα παραμύθια: Ο Μολυβένιος Στρατιώτης, του Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν, και Ο Ρικέτος με την τούφα, του Σαρλ Περώ.

Ο μολυβένιος στρατιώτης συναντάει την χάρτινη χορεύτρια του χάρτινου κάστρου και την ερωτεύεται. Παράδοξες περιπέτειες τον περιμένουν, αλλά στο τέλος οι δυο ήρωες ξανασμίγουν μέσα στις φλόγες της αγάπης?

Μπορεί ο έρωτας να μεταμορφώσει τον άσχημο Ρικέτο σε όμορφο και την κουτή πριγκίπισσα σε έξυπνη; Ναι, φτάνει η αγάπη να κάνει το θαύμα της.

Ένα κουτί περιμένει πάνω στη σκηνή. Μέσα βρίσκονται οι ήρωες και όλα τα άλλα πρόσωπα και πράγματα που θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια μας αυτές τις δυο ιστορίες αγάπης. Ένας παραμυθένιος κόσμος εμπνευσμένος από τις δημιουργίες των ζωγράφων Πάουλ Κλέε και Χοάν Μιρό. Δυο μεγάλων παιδιών της σύγχρονης ζωγραφικής.

Μια ευκαιρία για τα παιδιά όλων των ηλικιών να μυηθούν στο μαγικό κόσμο της τέχνης.

Ομάδα: Angelus Novus
Συγγραφείς: Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν, Σαρλ Περώ
Διασκευή: Δαμιανός Κωνσταντινίδης, Γιάννα Μαμακούκα
Σκηνοθεσία / Σκηνικά: Δαμιανός Κωνσταντινίδης
Ερμηνεία: Γιάννα Μαμακούκα
Κουστούμια: Λέα Κούση
Μουσική: Αντόνιο Βιβάλντι

Χώρος: ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΝΕΜΕΣΗ, Δελφών 176, Θεσσαλονίκη
Παραστάσεις: κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι
Έναρξη: Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2007
Πληροφορίες-κρατήσεις: 2310.32.62.30 ή 2310.86.58.95