Οι Devastations στο Ξυλουργείο

23.02.2007
Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου οι Devastations θα εμφανιστούν στο Ξυλουργείο του Μύλου, στη Θεσσαλονίκη, σε μια συναυλία που διοργανώνει η Astra.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
A SPECIAL DOUBLE-BILL SHOW WITH THE VEILS AND THE DEVASTATIONS
Doors Open: 21:00
Τιμή Εισιτηρίου: 25 ευρώ (προπώληση) - 30 ευρώ (ταμείο)
Προπώληση: (Ακαδημίος & Γενναδίου 3, τηλ. 210 3840020)
www.i-ticket.gr (τηλ. 801 11 60000)


Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου οι Devastations θα εμφανιστούν στο Ξυλουργείο του Μύλου, στη Θεσσαλονίκη, σε μια συναυλία που διοργανώνει η Astra.

Η βραδιά θα ανοίξει με την εμφάνιση special guests. Εισιτήρια προπωλούνται, προς 20 ευρώ, σε κεντρικά δισκοπωλεία της πόλης. H Astra παρουσιάζει δύο από τα σπουδαιότερα νέα συγκροτήματα της σύγχρονης pop / rock σκηνής. Οι Νεοζηλανδοί με έδρα το Λονδίνο - Veils και οι Αυστραλοί με έδρα το Βερολίνο Devastations έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα για να συμμετάσχουν σε ένα special double-bill show, το βράδυ της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου, στο Gagarin 205 Live Music Space.

Αμφότεροι έχουν κυκλοφορήσει από δύο albums, με τα πιο πρόσφατά τους, Nux Vomica και Coal, αντίστοιχα, να κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλές από τις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς που μόλις πέρασε. Οι Veils, με διαφορετική σύνθεση από εκείνη με την οποία ηχογράφησαν το πρώτο τους album, The Runaway Found, επέστρεψαν με μια σειρά εξαιρετικών τραγουδιών και με επιρροές που μπορεί να ποικίλουν από τους Joy Division, τους Smiths και τον Jeff Buckley μέχρι τους Birthday Party και τους Triffids.

Οι Devastations, από την άλλη, έχουν τις δικές τους αναφορές σε ονόματα, η δουλειά των οποίων χαρακτηρίζεται από μία ανάλογη συναισθηματική ένταση με τους προαναφερθέντες, όπως οι Nick Cave and the Bad Seeds, οι Tindersticks, οι Madrugada και οι Thin White Rope.

Πρόκειται για μια βραδιά πραγματικής απόλαυσης και μάλιστα διπλής ? με δύο εξαιρετικές νέες μπάντες για τις οποίες είναι σίγουρο πως θα ακούσουμε πολύ περισσότερα στο μέλλον.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και εισιτήρια προπωλούνται, προς 25 ευρώ, στο Ticket Point (Ακαδημίας & Γενναδίου 3, πίσω από το ναό της Ζωοδόχου Πηγής, τηλ. 210 3840020), όπου εκτός από εισιτήρια για συναυλίες - διατίθενται CDs και DVDs συγκροτημάτων και καλλιτεχνών που η Astra έχει ή θα φέρει στην Ελλάδα για συναυλίες και το www.i-ticket.gr (τηλ. 801 11 60000).

Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205, κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ / Μετρό Αττική.
Τηλέφωνο: 210 8547600-1.