Ένα διαφορετικό Cabaret show στο Αλεκτον!

21.02.2007
Όσκαρ Ουάιλντ, Ναπολιτάνικες καντάδες, Κ. Βάιλ και Μάνο Χατζιδάκη και Θεοδωράκη και Καρυωτάκη και Drag Show και ζαρτιέρες και χρυσόσκονη πολύ. Τριάντα τριαντάφυλλα, ο Κλέαρχος Καραγιαννίδης με το καπέλο του στο πιάνο του κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Άλεκτον (Σφακτηρίας 23 στον Κεραμεικό). Ένα σύγχρονο μουσικό θέαμα που φέρει τη σφραγίδα του Κώστα Ζαχαράκη.

Τι: CABARET SHOW, ?Γύρω-γύρω όλοι?
Με τον Κώστα Ζαχαράκη
Στο πιάνο: Κλέαρχος Καραγιαννίδης
Που: Σφακτηρίας 23 στον Κεραμεικό
Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Ώρα έναρξης : 22.30
Πληροφορίες-κρατήσεις στα τηλέφωνα: 210 3422001, 3464638

Ο Έρωτας τη Νύχτα ! Αναζήτηση... Στο "Bar" ! Όλα ή τίποτα... "Each man kills the thing he loves" ...ο καθένας σκοτώνει αυτό που αγαπάει?άλλος μ’ ένα βλέμμα πικρό, άλλος μ’ έναν λόγο καλό!!! μ’ ένα φιλί ο δειλός, μ’ ένα σπαθί ο γενναίος!!!
Ο Κώστας Ζαχαράκης τραγουδάει με τον τρόπο του Cabaret, του drag-show, του Μουσικού θεάτρου Ναπολιτάνικες καντάδες, τραγούδια των Jacque Brell, Kurt Weill, Μάνου Χατζηδάκη,Θεοδωράκη και άλλων πολλών μουσικών σταθμών του αιώνα, που δημιουργώντας τη μικρή ιστορία ενός νυχτερινού περιπατητή-performer.

Επί σκηνής ο ηθοποιός δεν μεταμορφώνεται απλώς, αλλά μεταλλάσσεται σε ένα πλάσμα, που προσφέρεται για αντιστοιχίες με τα μικρά ή μεγάλα προσωπικά σας δράματα. Κοστούμια, χρυσόσκονες, μποά, τριάντα τριαντάφυλλα και ζαρτιέρες φτιάχνουν, μπροστά στα μάτια των θεατών, το θέαμα αυτό που ο Κώστας Ζαχαράκης μαζί με τον πιανίστα του Κλέαρχο Καραγιαννίδη, μας συστήνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Άλεκτον