Σκυλιά στο ... Πάρκο

02.03.2007
Μία πολυσυλλεκτική performance για την τραγικότητα της καθημερινότητας σε αντίθεση με τα "τραγικά" γεγονότα στους τίτλους των εφημερίδων και της τηλεόρασης.
Σπάνια χαϊδεύουμε τα αδέσποτα.
Ακόμα πιο σπάνια καθόμαστε μόνοι μας στο πάρκο.
Και σχεδόν ποτέ δεν πιάνουμε κουβέντα με αγνώστους...

Μία πολυσυλλεκτική performance για την τραγικότητα της καθημερινότητας σε αντίθεση με τα "τραγικά" γεγονότα στους τίτλους των εφημερίδων και της τηλεόρασης. Με αφορμή την Ιστορία του Ζωολογικού Κήπου του Edward Albee γύρω από έναν κεντρικό θεατρικό άξονα συνυπάρχουν η γλυπτική, ο σύγχρονος χορός, η μουσική. Μια καλλιτεχνική ανάμειξη που λειτουργεί γόνιμα και επιτείνει τον ιδεολογικό πυρήνα του κειμένου, τοποθετώντας τον, όσο ποτέ άλλοτε, στο σήμερα.

Μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσίαση της παράστασης στη Θεσσαλονίκη, η Ομάδα Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα παρουσιάζει το έργο Σκυλιά στο Πάρκο (ZOO STORY) του Edward Albee, στο Θέατρο της Άνοιξης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θεατρική δράση ΙΙ, που διοργανώνει ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων και το Θέατρο της Άνοιξης από την Τετάρτη 7 Μάρτιου έως και το Σάββατο 10 Μαρτίου 2007.

Έναρξη: Τετάρτη 7 Μαρτίου
Ημέρες και ώρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00
Εισιτήρια: 20€, φοιτητικό 15€
Πληροφορίες: 210 5238870, 6972 294695
Κρατήσεις: 210 5238870

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σακατζής
Μετάφραση: Πένυ Φυλακτάκη
Σκηνικά: Δημήτρης Σακατζής
Γλυπτά: Γιώργος Κατσαρός
Ενδυματολογία-Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Σουλιώτης
Μουσική: Δημήτρης Δαλέζης
Εγκατάσταση: Francesco Moretti
Θέατρο της Άνοιξης: Γερμανικού 20, Μεταξουργείο, τηλ. 210 5238870

Παίζουν
Κώστας Ισαακίδης, Δημήτρης Κουρέας, Βαγγέλης Μανιτάκης, Μάριος Μεβουλιώτης, Δημήτρης Σακατζής, Κώστας Αναστασίου, Γρηγόρης Πρίφτης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ