Οι Film στην Υδρόγειο

15.03.2007
Οι Film μετά από την υπερ-επιτυχημένη συναυλία τους το Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν για να γιορτάσουν το τέλος της Angel B περιοδείας τους με ένα από τα πιο αγαπητά τους κοινά! Στο club της Υδρογείου, τη Πέμπτη 15 Μαρτίου, οι Film και σπέσιαλ καλεσμένοι από την indie κοινότητα της πόλης, οι Σχέδιο Πλανήτη και οι Coin, θα βρεθούν επί σκηνής σε ένα μεγάλο live πάρτι!
Οι Film επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσουν το τέλος της Angel B περιοδείας τους με ένα από τα πιο αγαπητά τους κοινά!
Στο club της Υδρογείου, τη Πέμπτη 15 Μαρτίου, οι Film και σπέσιαλ καλεσμένοι από την indie κοινότητα της πόλης, οι Σχέδιο Πλανήτη και οι Coin, θα βρεθούν επί σκηνής σε ένα μεγάλο live πάρτι!

Οι Film θα βρεθούν τον Μάρτιο σε αρκετά μέρη στην Ελλάδα, από τη Κοζάνη έως τη Κρήτη και θα κλείσουν έτσι την διάρκειας ενός έτους περιοδεία τους η οποία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2006! Σε αυτό το χρόνο η αθηναϊκή εναλλακτική ροκ μπάντα έδωσε 43 συναυλίες στην Ελλάδα και 19 στο εξωτερικό, μάζεψε χιλιάδες κόσμου, έκανε αρκετά sold out στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έφτασε σχεδόν σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από την Ήπειρο στη Κρήτη και από τη Θράκη στη Πελοπόννησο!

Η συναυλία στην Υδρόγειο είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες να τους δει κάποιος ζωντανά μια και η μπάντα αποτραβιέται στο στούντιο για να γράψει νέο υλικό ενώ το καλοκαίρι θα ταξιδέψει αρκετά στο εξωτερικό για τα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ, αλλά και για περιοδείες (Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία, Ιταλία).

Special Guests: Σχέδιο Πλανήτη, Coin
Έναρξη: 22.00 αυστηρά
Είσοδος: 10 ευρώ