Έκθεση της Στέλλας Μπολωνάκη στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων

31.05.2007
Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει από 5 έως 16 Ιουνίου 2007 στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων την έκθεση ζωγραφικής, φωτογραφίας και video της Στέλλας Μπολωνάκη με τίτλο: «Χαμένοι στη μάζα».

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει από 5 έως 16 Ιουνίου 2007 στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, την έκθεση ζωγραφικής, φωτογραφίας και video της Στέλλας Μπολωνάκη με τίτλο «Χαμένοι στην μάζα». Η έκθεση συνοψίζει την επισταμένη έρευνα και μελέτη της Στέλλας Μπολωνάκη για τη μάζα και το αστικό τοπίο, όχι μόνο σε αισθητικό επίπεδο, αλλά και σαν ένα μέσο κατανόησης της σύγχρονης post-modern κοινωνίας.

Χρησιμοποιώντας το αστικό τοπίο σαν ένα επαναλαμβανόμενο σκηνικό, γυμνό από κάθε αισθητικό στοιχείο, και την ανθρώπινη φιγούρα σαν μια χρωματική κηλίδα στο χώρο, η Στέλλα Μπολωνάκη προσεγγίζει την οπτική ομοιομορφία που δημιουργεί το φαινόμενο της μαζικότητας στη σύγχρονη κοινωνία. Πρόκειται για την όγδοη ατομική έκθεση της εικαστικού, η οποία είναι απόφοιτος της ΑΣΚΤ με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό στον τομέα της Δημόσιας Τέχνης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν Τρίτη 5 Ιουνίου 2007, ώρα 20:00, στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων (Βασ. Σοφίας, Πάρκο Ελευθερίας, στάση ΜΕΤΡΟ: Μέγαρο Μουσικής, τηλ.: 210 7232603).