THANEVER - MISSING LINK

04.06.2007
Tο τετραμελές αυτό σχήμα από την Αθήνα έρχεται για να μας ροκαρει. Η μουσική τους μας δίνει μια γερή γροθιά στο στομάχι και κάνει τα stereos να φλέγονται!
THANEVER - MISSING LINK
www.myspace.com/missinklinktheband
Κυριακή 3 Ιουνίου 2007, 10.00 μ.μ. - 6€


Υπάρχει hard rock το 2007? Ευτυχώς για τους rockers,ναι! και έχει το όνομα Thanever! Tο τετραμελές αυτό σχήμα από την Αθήνα έρχεται για να μας ροκαρει. Η μουσική τους μας δίνει μια γερή γροθιά στο στομάχι και κάνει τα stereos να φλέγονται!

Το δυναμικό τους hard rock με επιρροές από τα 70’s και τα 80’s με μια πρέζα από punk, μπαίνουν στο μουσικό μίξερ και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό! Η Domina me την άγρια εκφραστική φωνή της γεμίζει δύναμη τον χώρο. Ο Μάριος ζωντανεύει με τα δάχτυλα του την εξαχορδη θεά. Ο Σπύρος κάνει τα ηχεία να τρέμουν με το μπάσο του και ο Steve Breaker σφυροκοπά ανελέητα τα τύμπανα!

Ο δίσκος τους θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού και θα το κάνει ακόμα πιο καυτό! stay wild!! MISSING LINK by name, missing link by choice! 5 άτομα με 5 διαφορετικούς μουσικούς κόσμους που ευτυχώς συχνά τέμνονται , επιχειρούν να βγάλουν την ενέργεια που η ροκ μουσική μπορεί να προσφέρει, ασχέτως χωροχρόνου. Καινούργια μουσική αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια, αποτελούν την παρουσία και την πρόταση των MISSING LINK , so as to have fun!

www.myspace.com/stonaera www.stonaera.gr
ΚΑΣΣΟΥ 11 - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ