Cubanita: Καλοκαίρι με τους «Andrenalinas Son»

11.06.2007
Το Cubanita υποδέχεται το καλοκαίρι με τους «Andrenalinas Son» το πολυμελές νεανικό συγκρότημα από την Κούβα και μας υπόσχεται «καυτές» νύχτες και το κέφι να κυριαρχεί
Το Cubanita υποδέχεται το καλοκαίρι με τους «Andrenalinas Son» το πολυμελές νεανικό συγκρότημα από την Κούβα και μας υπόσχεται «καυτές» νύχτες και το κέφι να κυριαρχεί μέσα στο ξεχωριστό latin club του Ψυρρή. Οι «Andrenalinas Son» θα μας διασκεδάσουν με τα κλασικά ακούσματα: Salsa, meringue, timba, cha cha, reggaetone και latin rap.

Ξεχωριστή είναι η δική τους ερμηνεία σε γνωστές εμπορικές επιτυχίες της λάτιν μουσικής! Το συγκρότημα εμφανίζεται κάθε βράδυ (εκτός από την Δευτέρα που το μαγαζί παραμένει κλειστό) προσφέροντας ένα καταπληκτικό θέαμα και δημιουργώντας ένα μοναδικό κλίμα... με μουσική και χορό.

Είναι το πλέον πρωτοποριακό Latin άκουσμα που έχει περάσει από την Ελλάδα. Οι «Andrenalinas Son» αποδίδουν την παραδοσιακή latin μουσική ενσωματωμένη με rap και reggaetone. Ακουστική πανδαισία με ατελείωτο beat και χορό.

Το Cubanita μοιάζει με «ηφαίστειο» στο κέντρο της πόλης, που μας κάνει να λικνιζόμαστε, να χορεύουμε και τον ουρανίσκο μας να «σκανδαλίζεται» με εξωτικές γεύσεις. Το σκηνικό δεν θα ήταν ολοκληρωμένο δίχως τα δροσιστικά κοκτέιλ, όπως το mojito, τα pina colada κλπ, αλλά και τις εξωτικές χορεύτριες που ξεσηκώνουν όλους τους παρευρισκομένους κάθε βράδυ!


Καραϊσκάκη 28, Πλ. Ψυρρή
Τηλ. 210 - 3314605